Liigat

Video: Tikan tuliset kudit upposivat Seinäjoella – Happeelle jatkoaikavoitto

03.10.
2017
8 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

SPV ja Happee kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan saralla. Happee vei ottelun voiton lopulta jatkoajalla maalein 6-5.

Ottelun hahmo oli jatkoaikaratkaisusta vastannut Otto Tikka, joka tehtaili pisteet 2+3 ottelussa. Petri Kauko onnistui tehoin 1+2. SPV:n Jari Hankkio nakutti pisteet 2+1 ja Julius Kivimäki torjui kaikkiaan 27 laukausta.

Happee on voittanut kaikki neljä peliään ja johtaa miesten Salibandyliigaa. SPV on sarjataulukon kolmantena.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Arto Kilponen
03/10/2017
Miksei videolle ole laitettu SPV:n taidonnäytettä heidän "näin tapan pelistä viihdyttävyyden seisokelemalla oman maalin takana"-strategiasta?
Tinke
03/10/2017
Miksi olisi laitettu? Kyseessä on maalikooste.
N. Matti
03/10/2017
Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, että oletko Arto nukkunut yhtään yötä tämän uudistuksen julkaisemisen jälkeen? Koville tuntuu kuitenkin ottavan.
Cooper
03/10/2017
Ei ole tainnut kaikille speven pojille kesäreenit maistua ihan edellisvuosien tapaan kun näyttää parilla ukolla paita kiristävän melko reippaasti keskivartalon kohdilta.
Minäpahoitinmieleni
03/10/2017
Tietääkseni tätä oman maalin takana hengailua on ollut ennenkin kun halutaan vika hyökkäys. Tai sitten hinkataan oman maalin edessä minuutti että aikaa on viis sekuntia ja sitten roiskastaan. On näitä aina ollut.
Arto Kilponen
03/10/2017
No jos jatkoajalla halutaan vika hyökkäys, niin maalin takana tulee seistä koko ajan, koska peli päättyy ensimmäiseen maaliin. Tämäkö se logiikka tässä on?
Minäpahoitinmieleni
04/10/2017
Eikö se edellinen sääntö puoltanut enemmän tätä seisoskelua kun häviäjä ei saa pisteen pistettä..
taitotoimisto
04/10/2017
Kyllä tuli ikävä olo, kun SPV:tä ei kiinnostanut hyökätä ja ottaa ylimääräistä pistettä. Happee ansaitusti otti irtopisteen ja porskuttaa sarjakärjessä. Oman maalin takaa harvemmin tehdään maalia ainakaan vastustajalle. Hatunnosto Happeelle!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.