Divarit

Video: Upea ”rystysvingi” säväytti liigapudokin voitto-ottelussa

03.10.
2017
5 Kommenttia
2
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

M-Team ja Tiikerit väänsivät miesten Divarin pisteistä lauantaina Helsingissä. M-Team vei ottelusta kaksi sarjapistettä 9-5-kotivoitolla.

M-Teamin tehopelaaja oli 1+3 taiteillut Aki Mäkinen. Robert Anderssonin iskemä 3-1-osuma oli kaunista katseltavaa ja se löytyy videolta kohtasta 1.10 eteenpäin.

Viime kaudella liigassa pelannut M-Team on voittanu kaksi kolmesta ottelustaan ja on Divarin kahdeksantena. Sarjaan noussut Tiikerit on hävinnyt kaikki pelinsä ja on viimeisenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Pitkä kausi ?
03/10/2017
Tiikerit aloittanut odotetusti sarjan. Vaikeata tulee olemaan, alkukaudesta olisi hyvä saada pisteitä. Seuraava peli Turussa alkaa olemaan pakkovoiton paikka jotta usko säilyy omaan tekemiseen.
Kentällä kolmessa pelissä on näkynyt hitaus pelaajilla ja pelinopeus joillekin aivan liikaa. Hyviä nuoret Tiikerit mm. Laakkonen, Loippo, Salo, kokenut kaarti ei vaan pysty tukemaan näitä pelimiehiä riittävästi.
Veskareista kolme käyny kokeilemassa ja näyttää että luottoa vaimennukselta ei löydy kenenkään. Sjöholm ainut ketä pitäisi peluuttaa, Keinäsen pelin näkeminen oli melkoinen kokemus katsojalle, ei vaan enää riitä nopeus, ikä, varmaan hyvä kesä takana.... Ottelin sätkii ja pyörii ylitorjuen ja ei osaa lukea vetoja. Kai sieltä seuraavaan peliin tulee taas uus veska.
Valmennuksen kyky/ mahdollisuus muuttaa pelitapaa kariutuu jalkanopeuden loppumiseen. Toivottavasti Tiikerit saa voittoja muuten tulee pitkä kausi, ja säilyy sarjan mielekkyys.
Pitkälle kaudelle
03/10/2017
Viime kaudella näin muutaman rödän pelin ja ajattelin, että tuskin seuraavalla kaudella tulee olemaan noin kovaa heittopussia, mutta kuinka väärässä olinkaan.

Tiikerit tulee ottamaan kaksi voittoa mahdollisesti kolme, jos jollain vastustajalla sattuu olemaan erityisen huono päivä tai pelaavat ilman maalivahtia koko pelin.
Voisivat anoa liitolta erikoisluvan pelata kotipelit parketilla, jos sillä saisivat edes jotain tasoitusta peleihin.

Keinäsestä on maalissa yhtä paljon apua kuin pillistä keskikaljatuopissa, en ymmärrä mitä kaveri kyntää edelleen divaritasolla.
Annan
03/10/2017
Itse tiikereille vielä saumaa. Mutta jotain mennyt perseelleen, kun junnumajua lähennelleet kovat junnut lähteneet. No asm paikan menetys keväällä jo paha takaisku. Keinästä ei voi kuin ihmetellä, ssv:ssä pelasi roolissaan hyvin, eli istui penkillä. Ei sillä vaan riitä tälle tasolle, ja tuskin edes 2-3 divariin
Teme
03/10/2017
A. Mäkinen pelaa ihan väärässä sarjassa. Liiga pelaaja potentiaalia.
Ei jatkoon....
04/10/2017
Onko joku oikeasti siinä uskossa, että J. Ottelin olis divaritason veska ja kykenisi ottamaan kiinni edes tuollaisia näpäytyksiä...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.