Liigat

Video: Veera Kaupin maalit Kooveen cup-jatkopaikan takeena

17.10.
2017
2 Kommenttia
1
Liigat

Koovee jatkaa Suomen Cupissa seuraavalle kierrokselle. Arkistokuva: Esa Takalo.

Naisen Suomen Cupissa Koovee kaatoi EräViikingit Mosahallissa tiukassa ottelussa lukemin 4-1. Voiton takuunaisena toimi tuttu Koovee-nimi.

Veera Kauppi onnistui kahdesti maalinteossa ollen ottelun tehokkain pelaaja. Kahteen pisteeseen ylsi myös Henriikka Keinänen tehoin 1+1. Maalilla Sara Aaltonen venyi pallon tielle 20 kertaa ja saalisti lisäksi yhden syöttöpisteen. EräViikinkien ainokaisen iski Maura Paajanen.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Lihava Piippu
17/10/2017
No nyt. Minuutin mittainen kooste. Pelissä tuli viisi maalia, eikä niistäkään hidastuksia. No, parempi tämäkin kuin ei koostetta lainkaan.
Kommentti
19/10/2017
Itse tykkään näistä lyhtyistä enemmän. Nykyisin koosteiden pituudet monesti karkaa käsistä kun hidastuksia pyöritellään. Tästäkin voi kelata edestakaisin, jos haluaa. Hyvää työtä kaikilta videoiden/koosteiden rakentajilta!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.