Johansson teki liigahistorian nopeimmat neljä liigamaalia ja ratkaisi pelin Tampereella

Henri Johansson (vas.) oli jälleen hirmuiskussa. Kuva: Esa Takalo

Henri Johansson (vas.) oli jälleen hirmuiskussa. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP ja SB Welhot kohtasivat keskiviikkona miesten Salibandyliigan pelissä. Nokian KrP vei voiton maalein 14-10.

Ottelussa mätettiin maaleja oikein urakalla ja toisen erän loppuun mennessä Welhot oli päässyt 7-6-johtoasemaan. Ajasta 38.07 alkoi kuitenkin Henri Johansson -show, joka ratkaisi koko ottelun KrP:lle. Johansson osui ajassa 38.07, 39.20, 40.15 sekä 41.46 ja siinä välissä myös Aleksi Peltola maalasi, joten erätauko huomioimatta KrP osui viidesti ajassa 3 minuuttia 39 sekuntia ja peli kääntyi KrP:n 11-7-johtoasemaksi.

Johanssonin neljä maalia tuossa ajassa rikkoivat Salibandyliigan ennätyksen, sillä kyseessä olivat nopeimmat neljä maalia ikinä liigapelissä yhdelle pelaajalle. Aiempi ennätys oli Ville Kuuselalla SPV:n hirmunousussa syksyltä 2015. Johansson pitää hallussaan ennätyksiä myös kategorioissa nopeimmat 5 maalia, nopeimmat 6 maalia, nopeimmat 7 maalia, nopeimmat 8 maalia ja nopeimmat 9 maalia, jotka syntyivät HIFK-Classic -pelissä joulukuussa 2005.

Johansson oli myös ottelun tehopelaaja pistein 4+2. Saman ketjun Joni Henttonen (4+1) ja Jere Oksanen (1+3) tekivät myös osansa voiton eteen. KrP nousi voitolla liigan kakkoseksi ja Welhot on nyt kahdeksantena.

Miesten Salibandyliiga:
Nokian KrP-SB Welhot 14-10 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
ErVi-TPS 4-3 rl. Ottelutilastot

16 comments

  1. Mikä siinä on vaikeaa ilmoittaa reaali yleisömäärä eikä näitä hatusta vedettyjä? 107 oli oikea määrä

  2. Hengitä välillä paperisäkkiin! Itse ainakin nautin kovatempoisesta ja runsasmaalisesta ottelusta. Väkeäkin oli varsin mukavasti paikalla.

  3. Ja tunteisiin 😀 Ihan validia noista on minusta huomauttaa, yleisömäärät kuitenkin nostattaa tässäkin lajissa suurta mielenkiintoa kun huolehditaan, että breikataanko. Olisihan se sitten ihan positiivista että data olisi edes suurinpiirtein sinne päin…

    Tietty näyttäähän se 600 katsojaa sponsorointimielessä oleellisesti houkuttelevammalta 😉

  4. Yleisö voisitko mennä matikan tunnille. Tunnut olevan melko paska laskemaan.
    Voin lähettää sinulle ottelumateriaalin josta saat laskea uudelleen.

  5. Itse leikkasin paikallisaviisista kupongin, jolla yksi aikuinen ja yksi lapsi pääsi ilmaiseksi katsomaan ottelua. Oikein viihdyttävä tapahtuma oli, tosin kotijoukkueen huutosakin seula-huutelua vastustajan veskarin takana en diggaillut.

  6. Välillä tälläinen peli. Nokia voittaa ykköskentän ansiosta. Lesch ei oikein saanut palloa kiinni.

  7. Kuka tuo selostaja VeikkausTV:llä oli? Ei ollu oikein omaan makuun. Sais Reponen olla näissäkin! Peli kyllä oikein viihdyttävä.

  8. Koko hallissa kävi pelin aikana ton verran? Tasapuolisuuden nimissä kaikki laskettiin

  9. Juha Rautiainen teki pelissä kaksi maalia, mutta pöytäkirjaan näköjään merkattu yksi niistä maaleista Aki Kolarille. Menikö tässä nyt runkosarjan pistepörssin voitto?? Krp:lle pomppi pari tuurimaalia, mutta toisaalta oli monta tolppaa ja se tehohetki, että ihan ansaittu voitto.

  10. Sitä vaan että siä Raholassa katsomo o yläkerrassa eikä se näy Veikkaus-TV:n kuvassa. Sitäki mää ihmettelen, että mikä o reaali yleisö – ja viä erikseen kirjotettuna? Ei siä ylioppilaskirjoituksissa mum miälestä oo yleisöö lainkaan.

  11. Eihän siä ylioppilaskirjoituksissa oo reaalia erikseen kirjoitettu enää vuosiin. Tilannekomiikka uppoaa paremmin jos vitsit osuu nykyhetkeen.

  12. Kukas tää Krp:n pressin vetäjä on, joskus selostanu pelejäkin? Mukavaa kuunneltavaa ja hauska huuliveikko tuntuu olevan.

  13. Henri PÄÄLLIKKÖ Johansson, valtakunnan kovin pyssy ja se on ollut tiedossa jo pitkään=)=) Hyvä Henkka, lisää vaan palloa verkkoon ja joukkue pleijareihin/kannu taistoon!

  14. Suomen Salibandyliigan legenda jo nyt! Pesee järvet ja kumppanit mennen tullen 🙂

  15. Veikkaisin, että näilläkään näytöillä ei aukea maajoukkuepaikkaa H. Johanssonille? Nykky, kommentoitko kiitos? Oliko tämä vain yksittäispeli, jonka mukaan ei voi vetää johtopäätöksiä kansainvälisellä tasolla pärjäämiseen?