Jymy-yllätys Suomen Cupissa – kakkosdivarijoukkue kaatoi liigaryhmän

Vilenin veljekset kohtasivat sunnuntaina Suomen Cupissa. Maalikin nähtiin. Kuva: Kirkkonummi Rangers

Kirkkonummen Rangers ja LASB mittasivat toisiaan miesten Suomen Cupin ottelussa ensiksi mainitun kotikentällä. Kakkosdivisioonan Ranger yllätti liigajoukkueen maalein 4-3.

Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet osuivat kertaalleen vastustajan verkkoon. Toisen erän lopussa täyttyi yksi profetia, kun LASB-kapteeni Henri Vilen onnistui ohittamaan Rangersin maalia vartioineen Kari-veljensä. LASB johti ottelua 3-2 viimeiseen erään mentäessä.

Kolmannessa erässä Rangers tuli Kristian Karijärven maalilla tasoihin ja ajassa 52.59 syntyi ottelun voittomaali, jonka iski Markus Fredriksson. Maali oli pelaajan toinen ottelussa ja puolustaja oli Erik Heleniuksen (1+1) ohella joukkueensa tehomaakareita. Rangers saa kiittää voitosta myös Kari Vileniä, joka pysäytti 23 palloa.

Voiton myötä Rangers on ainoa pääsarjojen ulkopuolelta tuleva joukkue miesten Suomen Cupin puolivälierissä.