KrP tasoitti ajassa 59.57 ja iski jatkoajalla ratkaisun tyhjään maaliin – katso sunnuntain salibandytulokset

Nokian KrP haki voiton Seinäjoelta. Kuva: Esa Takalo

SPV ja Nokian KrP kohtasivat sunnuntaina Seinäjoella miesten Salibandyliigan ottelussa. Nokian KrP voitti ottelun jatkoajalla maalein 9-8. Ratkaisumaalin iski Vertti Wigren ajassa 63.55.

Ensimmäisessä erässä nähtiin jo osviittaa maalitalkoista ja erätauolle mentiin lukemissa 3-2 KrP:n hyväksi. Toinen erä oli nokialaisten maalein 3-1 ja kolmannen erän alussa KrP pääsi jo 7-3-johtoon.

Ajassa 48.27 Matti Koskela sai viiden minuutin jäähyn ja SPVn kiri käynnistyi. Joni-Arttu Sieppi, Henri Urmas ja Matias Veikkola toivat SPV:n maalin päähän. Valtteri Viitakoski sai 5+20 minuutin jäähyn ajassa 53.01 ja SPV maalasi vielä kahdesti. Joni Henttonen toi vieraat kuitenkin tasoihin ajassa 59.57.

Jatkoajalla molemmat joukkueet ottivat vuorotellen maalivahdin pois ja lopulta KrP pääsi iskemään pallon tyhjään SPV-rysään.

Ottelua mainostettiin kahden pistehirmun kohtaamisella, kun Henri Johansson ja Mikko Kohonen olivat ennen peliä kaikkien aikojen pistekärjessä 824 pistettä tehneinä. Tuossa kamppailussa Johansson veti pidemmän korren iskiessään pelissä tehot 2+2. Kohonen syötti yhden maalin. Ottelun varsinainen ykköspistelinko oli Veikkola, joka onnistui naulaamaan pisteet 3+2.

Ottelu ratkesi jatkoajalla, joten molemmat joukkueet saivat varsinaisen peliajan tasapelistä pisteen ja KrP keräsi vielä lisäpisteen voiton myötä. KrP on miesten liigan kakkostilalla. SPV on sen sijaan sarjataulukon kuudentena.

Miesten Salibandyliiga:
SPV-Nokian KrP 9-8 ja. Ottelutilastot
Oilers-Welhot 11-5 Ottelutilastot

Miesten Divari:
Blue Fox-Karhut 3-2 Ottelutilastot (Blue Fox katkaisi kahdeksan pelin tappioputken.)

Miesten Suomen Cup:
NST (Div.) – Indians 7-4 Iiro Karesniemen ottelukuvat
SR (2.div) – SalBa 4-15
TPS – Classic 4-5 ja.
18.30 Rangers (2.div) – LASB 4-3

2. Oli näköjään Lasbinkin peli! En toki nyt peliä nähnyt. Mutta pitää liigajoukkueen mennä kakkosen joukkueesta jatkoon. Aina!!!

3. Kyllä oli järkyttävän huonoa maalivahti pelaamista SPV – KRP pelissä. Hannula – Kivimäki duolla ei pitäisi olla mitään asiaa liigaan.

4. No olihan se nyt aika tulinen se repon omastapäästä maalin. 😉

5. Kyllä on surkeen näköstä toi Pohjosen maalivahtityöskentely. Ei voi käsittää miten joku pitää kyseistä kaveria oikeesti hyvänä maalivahtina, kun ei kaverilla ole edes perusasento kondiksessa. Onneksi jengissä pelaa all-time pörssikärki niin voittoon näköjään riittää 8 päästettyä

6. nuo vitosen jäähyt alkaa mennä välillä överiksi. Viitakoskella oli selkeä rike mutta koskelankin tilanteessa 5 minuuttia tuntuu aika rajulta. Samoin salban Jesse Nurmi sai perjantaina Erviä vastaan samanmoisesta tilanteesta 5 minuutin jäähyn ja Mika Moilastakin hymyilytti tuomio. Eikö voisi selvästi vahingollisesta tilanteesta antaa vaikka 2 minuutin jäähyn….

7. Heti ku seinäjokea haukuttiin niin tulee seinäjoelta joku sankari joka luulee olevansa maailman napa. Ps.mene itse sinne maaliin ennen kun haukut veskareita…..säälittävää

8. Kyllä oli surkea peli meidän pojilta. Kuvaavaa oli Kuuselan tuuletus yv:llä. Jos ei mitään saada aikaseks 5 v 5, niin ei niitä yyvee-maaleja noin riemulla pidä ottaa vastaan. Ne on lahjakamaa, joka ei kerro joukkueen hyvyydestä. Ei voi sanoa ku et oikee joukkue voitti. Ny vähän ryhtiä tohon hommaan!

9. Pohjosella kuitenkin viimekaudelta paras torjuntaprosentti, että en kauheasti haukkuisi.

10. Ja jatkoajalle kielletyksi maalivahdin pois ottaminen! Sääntö voimaan heti. Nyt toi on sellaista pelleilyä ettei mitään järkeä, hyvälle pelille täysvitsi ratkaisu! Jos ei säännöt kiellä, niin herrasmies sopimus kehiin, meille nauraa variksetkin nykylinjalla!

11. Jos nimimerkit avattaisiin oikeilla nimillä, niin moni yllättyisi kuka täällä haukkuu ja ketä. Taitaisi moni osua aika lähelle. Kateellisia.

12. Joo huutelijat voi itse mennä maaliin kokeilemaan millaista on olla maalivahti.Kenttäpelaajathan eivät koskaan tee virheitä.Niitä tulee joka vaihdossa jatkuvalla syötöllä.Jos ei tule virheitä ei tule maalipaikkojakaan.Yleensä hyökkääjät ovat sellaisia maalivahdeille kuittailijoita.Sitten kun sanoo et tuu kokeilemaan maalivahtina niin menee pupu pöksyyn ja kuittailu loppuu siihen.:-)

13. No ei tuomarilinja taaskaan pitäny kaikin osin, jos katsoo miten SPV:n kaveri, mikä sen nimi nyt olikaan, taklas pelin lopussa selästä Repoa niin siitä olis pitäny tulla sama rangaistus kun KRP:llekin tuli, tosin eipä se paljon lopputulokseen vaikuttanu. Olis ehkä saattanu vaan pitkittää peliä kun olis ollu normi YV maalivahdit paikallaan. Ja eikös se oo palaajankin hyvyyttä jos maalin saa. Niinku siinä toka erän lopussa sellanen puolivolley vippaus.

14. No nyt on kyllä taas herkkänahkasta spekulaatiota ilmassa! 😀

Ja joo. Ei kyllä mikään maukas loppu ollut tuolle pelille toi veivaus ilman veskareita. Legendaarisia käänteitä ja sitten lopulta voittomaali tehdään tyhjiin.

15. Eetu Sorvali taisi nousta nyt Mika Kohosen edelle tämän kauden tehoissa, kun Mika jäi ilman tehoja ja Sorvalille pari maalia. Onneksi en kuitenkaan Espooseen mennyt peliä katsomaan, sillä peli taisi aika selvästi Oilersille kääntyä. Yhden vastaavanlaisen pelin tällä kaudella nähnyt ja ei siinä oikein jännitystä ollut.

16. Welhot oli kyllä lievä pettymys eilen mutta varmasti säilyvät liigassa. Muutaman pelin olen nähnyt näiltä savolaisilta sankareilta, hyvää joukkuepeliä yleensä. Eilen ei ollut muita maajoukketason pelureita kentällä, ainoastaan kentällinen öljymiehiä.
    Welhon pelaajilla on vielä matkaa kansainväliselle tasolle mutta suunta on oikea.

17. Pakko nostaa hattua Härmälle, toki paketti on ollut kasassa suurilta osin jo vuosia ja sinänsä pöytä oli melkein katettuna jo valmiiksi mutta siinä Härmä on tehnyt ehkä isoimman työn että on saanut KRP.n pelaamaan nöyrästi ja omilla vahvuuksillaan. Ehkä joukkue hiukan kipsaantui ekasta vitosesta mutta hienosti porukka kyykki ja pelasi av.t pois ja luottivat loppuun asti että tasoituksen saavat. Pitää kuitenkin muistaa että vaikka speve ei eilen parhaimmillaan ollutkaan niin ne pääsi kuitenkin pelaamaan ~9 minuuttia yv.tä putkeen ja yli minuutin 5-3.sta. en olisi yllättynyt jos seinäjokisten maalilaulu olisi soinut useamminkin noitten vitosten aikana.

18. Kyllähän näiden kotipulujen puolueellisuutta saa taas hävetä lautakunnissa asti.

19. Näiden kotipulujen edesottamuksia hävetään taas ihan lautakunta-tasolla.