Liigat

Kuva: MM-sankari vaihtoi hiustyyliään radikaalisti – otti mallia duunariosaston pelaajalta

05.11.
2017
5 Kommenttia
3
Liigat

Peter Kotilaisella oli tällainen kampaus vielä ennen maajoukkuetaukoa. Kuva: Esa Jokinen

Happeen tähtihyökkääjä Peter Kotilainen yllätti yli 3500 Instagram-seuraajaansa lauantaina, kun laituri julkaisi kuvan uudesta hiustyylistään.

Kuvassa oli mukana Happeen haalariosaston pelaaja Toni ”Jalka-Topi” Kuosmanen, jonka tyyliä Kotilainen jäljitteli omalla kaljuksi ajetulla hiuskuontalollaan. Tekstissä luki näin:

”Nyt täytyy alottaa alusta ja ottaa mallia isoimmasta idolista. Kaikki joukkueen eteen ja työntekoon. #jalkatopy #salibandy”

Kotilainen viitannee tekstillä heikosti sujuneeseen alkukauteensa. Hyökkääjä huilasi ensimmäiset neljä peliä selkävamman vuoksi ja on pelannut vasta kolme ottelua. Pelaamissaan otteluissa ”Pörssinäkin” tunnettu Kotilainen ei ole tehnyt vielä yhtäkään tehopistettä, mikä ei ole erityisen tuttua viime kauden runkosarjassa 68 pistettä iskeneelle pelaajalle.

Happeellakaan ei ole sujunut viime aikoina, sillä joukkue vaeltaa kolmen pelin tappioputkessa ja on pudonnut kärkisijalta kuudenneksi.

Kotilainen nousi kansan tietoisuuteen viime joulukuussa, kun Suomi voitti MM-kultaa, ja laituri harjasi nimiinsä turnauksen pistepörssin voiton.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Amis
05/11/2017
Kvat amis viikset jäi
Katso kuvat!
06/11/2017
Pääkallo vai iltalehti
46
06/11/2017
Ja uutiskynnys ylittyy kevyesti!
Uutisarvo 0
06/11/2017
Mitä helvettiä? Mikä uutisarvo?
Hupia
07/11/2017
Hyvähän se on jos silloin tällöin tulee vähän ”hupijuttujakin”, eikä aina pelkkää tilastofaktaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.