LASBin podcastissa keskustellaan henkisestä valmennuksesta

LASBin podcastissa ennakoidaan muun muassa SPV:n ja Steelersin välistä kohtaamista. Kuva: Juha Käenmäki

LASBin podcastissa ennakoidaan muun muassa SPV:n ja Steelersin välistä kohtaamista. Kuva: Juha Käenmäki

LASBin podcast-sarjan kuudennessa osassa puhutaan eritoten henkisestä valmennuksesta ja vieraana on psyykkisen valmennuksen lehtori Markus Arvaja.

Perinteisinä vieraina mukana ovat Perttu Kytöhonka (NST) ja Toni Lötjönen (Dalmac M35). Podcastin juontaa Mika Virtanen. Tuotoksen voit kuunnella myös LASBin sivuilta, Soundcloudista ja iTunesista.

Jakson sisältö:
00:00-45:24 Viikon puheenaiheet: uudistetun pistelaskun loppupuheenvuorot, Suomen cup- spekelaatiota sekä Steelers-SPV ottelun ennakkoasetelmia

45:25-1.12:42 Viikon vieraana psyykkisen valmennuksen lehtori Markus Arvaja (Haaga-Helia AMK, Vierumäki) ja aiheena psyykkinen valmennus urheilussa

1.12:43- Pelipuheosiossa Kytöhonka syö sipsiä ja Lötjönen puhuu yksisarvisista. Käsittelemme psyykkistä valmennusta salibandyssa.

4 comments

  1. Miksi siitä steelersistä pitää jauhaa joka helvatan jaksossa? Jos kerta tällaista salibandya ja liigaa yleisesti käsittelevää ohjelmaa tehdään, niin olisi mukavaa mikäli syvennyttäisiin muihinkin joukkueisiin, kuin vain tähän liigan surkeimpaan… Olisikohan ollut nyt kolmas vai neljäs jakso putkeen kun speklataan hämeenlinnalaisten peliä.

  2. Niinpä. Sitä ihmettelee aika monikin,että mistä kiikastaa oransseilla kun tosiaan vähän tästä päädytään spekuloimaan asioita ottamalla steelers tapetille.

  3. Peilaisiko siitä kun joukkueet tuntevat toisensa melko hyvin. Pelaajat tuntevat toisensa. Ja osa katsojista on pelaajien sukulaisia,kavereita ja tuttuja. Kovin monessa paikassa ei ole niin vahvaa viha/rakkaus suhdetta. Kuin Steelersin ja LASBIN välillä.

  4. Tässä jaksossahan oli puhe nimenomaan tulevasta, mahdollisesti tylsästä ja passiivisesta Steelersin ja Speven pelistä . Ehkäpä siksi? Jos itsekin jonkun kanssa keskustelisin passiivisesta pelitavasta, ottaisin Steelersin kyykkimisen ja makaamisen varmasti esimerkiksi. 🙂