Divarit

Lokakuun kovimmat onnistujat valittu – 18-vuotias Kainulainen arvostettiin liigan parhaaksi

07.11.
2017
3 Kommenttia
1
Divarit

Justus Kainulainen arvostettiin liigan parhaaksi pelaajaksi lokakuussa. Kuva: Jari Turunen

Salibandyn kuukauden pelaajat on valittu. Salibandyliigan lokakuun Loiste-pelaaja on LASB:n Justus Kainulainen. Naisten Salibandyliigassa kuukauden pelaajan tittelin nappasi Classicin Nina Rantala ja Divarissa SB Vaasan Tero Saaristo.

Salibandyn kuukauden pelaajat on valittu. Salibandyliigan lokakuun Loiste-pelaaja on LASB:n Justus Kainulainen. Naisten Salibandyliigassa kuukauden pelaajan tittelin nappasi Classicin Nina Rantala ja Divarissa SB Vaasan Tero Saaristo.

Salibandyliigan Loiste-pelaaja Justus Kainulainen, 18, kokosi tehot 8+5, kun LASB kipusi play off -viivan aurinkoiselle puolelle voittamalla lokakuun neljästä ottelustaan kolme.

– Loukkaantumisen jälkeen kentille palanneen Justuksen myötä LASB:n kurssi on kääntynyt jyrkkään nousuun. Nuoresta iästään huolimatta hän pelaa miehekkäästi ja tehokkaasti, maajoukkueen päävalmentaja Petteri Nykky perustelee.

Salibandyliitto ja Loiste lahjoittavat yhteistyössä kuukauden pelaajan valitsemaan kohteeseen 10 Superfinaali-lippua. Justus Kainulaisen valinta lippujen saajaksi on LASB 04-pojat Valkoinen.

Nina Rantala on johtanut Classicin naisten Salibandyliigassa jo 35 perättäiseen voittoon, ja Tampereen ylpeys hävisi liigaottelun viimeksi kevään 2016 Superfinaalissa. Lokakuussa Classic löi O2-Jyväskylän 14-2, NST:n 13-0 ja TPS:n 10-4. Joulukuun MM-turnaukseen valmistautuvan Nina Rantalan, 29, tehot näissä kolmessa ottelussa olivat tyrmäävät 13+6.

Divarissa Tero Saaristo johti SB Vaasan kolmeen voittoon sen lokakuun neljässä ottelussa, ja joukkue on sarjataulukossa nyt viidentenä. Saariston, 29, neljän ottelun pistesaldo oli 6+4, ja koko kaudella hän on ehättänyt kokoamaan lukemat 14+7.

Salibandyliigan ja naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnasta vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Katso video Justus Kainulaisen lokakuun Loiste-hetkistä:

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Tytti
07/11/2017
Miksi ei näytetä Rantalan ja Saariston parhaita paloja videossa?
mieleni pahoitin
07/11/2017
Miten voi justus olla loiste-pelaaja kun ei käytä edes laseja kaikissa peleissä??!! #farssi
Edelliselle...Jos mää olisin salibandyssä
07/11/2017
noin hyvä, niin:
- saunoisin puulämmittäisessä saunassa ihan sikana ja ekana ilman häkälöylyjä
- ajaisin autoa ilman turvavyötä ja täysiä koko ajan
- menisin vesille ilman pelastusliivejä
- kävelisin suojatiellä suoraan tuijottaen maalikoosteitani
- hyppäisin lentokoneesta ilman laskuvarjoa
- ja lopuksi saisin liitolta diplomin esimerkistäni

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.