Divarit

Podcast: ”Mr. Salibandy” on pyörittänyt kaupunkisarjaa jo yli 20 vuotta – kaikki tilastot edelleen tallessa

12.11.
2017
3 Kommenttia
5
Divarit

Sami Laitalainen kuvassa oikealla. Kuva: Pasi Roimela

Pasi Roimelan podcast-sarjan neljännessä jaksossa on vieraana vaasalainen salibandypersoona isolla p:llä. Sami Laitalainen on pyörittänyt paikallista kaupunkisarja Aurinkoliigaa jo yli 20 vuoden ajan ja ollut merkittävä tekijä kaupungin salibandyhistoriassa.

Aurinkoliiga on noussut yli 20-vuotisen historiansa aikana merkittävään maineeseen. Sarjassa on esiintynyt tuhansia pelaajia ja mielenkiintoisena ykstyiskohtana voi pitää sitä, että kaikki ottelut on tilastoitu vuosien aikana. Kaikkien pelaajien henkilökohtaiset tilastot löytyvät sarjan kotisivuilta.

Laitalaisen panos ei ole jäänyt pelkästään Aurinkoliigan pyörittämiseen, vaan hän on myös ollut perustamassa nykyistä kaupungin lippulaivaa eli SB Vaasaa. Mies on itse pelannut alasarjoissa ja sittemmin Aurinkoliigassa jo yli 24 vuotta.

Pasi Roimelan podcastit
Aurinkoliigan kotisivut

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kake
12/11/2017
Huikea persoona ja vaasalaisen salibandyn legenda.
Opiskeluaikana tuli pelattua aurinkoliigan pelejä ja nuo pelit mukavimpana muistona mielessä.
Jatkakaa hyvää työtä!
Niilo
13/11/2017
Aivan huikeeta! Tälläiset henkilöt tekevät todella hienoa työtä lajin ja kansanterveyden puolesta. Toivottavasti myös Vaasa on huomannut/huomaa tämän!
Roger
13/11/2017
Hieno mies, iso sydän! Loistavaa työstä Sami, aina vaan!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.