Divarit

Podcast: Vaasalainen pääsarjatuomari kertoo uravalinnastaan

11.11.
2017
0 Kommenttia
2
Divarit

Pasi Roimela (vas.) on aloittanut podcast-sarjan, jonka ensimmäinen vieras oli Johan Rönnqvist. Kuva: Pasi Roimela

Vaasalainen urheilutoimittaja Pasi Roimela on julkaissut viime aikoina podcast-lähetyksiä paikallisista urheilupersoonista. Sarjan ensimmäisessä jaksossa oli vieraana pääsarjaerotuomari Johan ”Junnu” Rönnqvist.

Rönnqvist kertoo noin 20 minuutin haastattelussa siitä kuinka päätyi alunperin tuomariksi ja minkälaista tuomarina toimiminen on ylipäänsä. Rönnqvist valottaa haastattelussa sellaisia puolia, joita tavan katsoja tai pelaaja ei välttämättä tule ajatelleeksi tuomareiden kannalta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.