Ruotsi rökitti Suomea – kahden edellisen pelin maaliero 9-20

Valtteri Kainulainen iski uransa ensimmäisen maajoukkuemaalin Ruotsin verkkoon. Kuva: Jarmo Koskela

Valtteri Kainulainen iski uransa ensimmäisen maajoukkuemaalin Ruotsin verkkoon. Kuva: Jarmo Koskela

Suomen miesten salibandymaajoukkue kärsi tänään selkeän 8-3 -tappion Ruotsille.

Avauserässä Ruotsi oli maalin etevämpi, kun Alexander Galante-Carlstöm latasi erän ainokaisen tutkapari Rasmus Enströmin syötöstä.

Toisessa erässä nähtiin neljä osumaa. Ensin Robin Nilsberth ampui Ruotsin 2-0 -johtoon ajassa 21:23. Vajaa viisi minuuttia myöhemmin Valtteri Kainulainen kavensi Nico Salon syötöstä. Erän puolivälin jälkeen Jonas Svahn ja Kim Nilsson osuivat molemmat minuutin sisään ja toiselle tauolle lähdettiin länsinaapurin kolmen maalin etumatkalta.

Kolmannessa erässä Ruotsi karkasi jopa 8-1 -johtoon ennen kuin Joonas Pylsy ja Sami Johansson kavensivat erän viimeisen viiden minuutin aikana loppulukemiksi 8-3. Ruotsin tehokkain oli kolmesti maalannut Alexander Galante-Carlström. Kaksi maalia teki Kim Nilsson. Valtteri Kainulaiselle osuma oli ensimmäinen maajoukkueessa.

Suomen edellinenkin maaottelu Ruotsia vastaan päättyi tappioon. Viime kerralla lukemat olivat 12-6.

Poikien ja miesten maaottelut näet tämän linkin takaa kohdasta ”Laufende Spiele”

Ottelutilastot
Ottelukuvat

7 comments

  1. Eläkeukot ulos ! Suomessa on tasan kaksi pelaajaa, joiden ympärille maju pitäisi rakentaa,,
    Savonen ja Salo. Raju uudistus, koskee myös valmennusta, nuoret osaajat kehiin mitä
    pikimmin, tähtäin 2-3 vuodenpäähän. Nuoret pärjää jo nyt, miksi ei tulevaisuudessakin.

  2. Joo, onnistujia ei ollut yhtään, sweduthan leikitteli Suomen kanssa. Nykky/kuitunen ne pahimmat epäonnistujat oli ja pelaajista ”tasoero” Kailiala on ollut kyllä aika surkea. Leikkanen, Lamminen, Kohonen, Kivilehto pois vaan ja nuorta tilalle nopeasti.

  3. Aikanaan sain sen kauden pelata loppuun mikä silloin aika pahasti epäonnistui, mutta en enää seuraavaa siinä joukkueessa. Saa nähdä miten maajoukkueessa nämä asiat menee.

  4. Se Suomen hylätty (tasoitus)maali YV:llä jäi vähän ihmetyttään, kun Sveitsiläisten perunalla kuvatun (toki vika olla meikäläisen vastaanottimessakin) kuvan perusteella pallo meni maaliin ennenminkin Johanssonin kropasta kuin korkeesta mailasta..?

  5. Suomen pitäisi nuorentaa joukkuetta tai muuten ruotsi karkaa yhä kauemmaksi.