Liigat

SPV-hyökkääjän epäonni jatkuu – eturistiside hajosi ja kausi on ohi

16.11.
2017
12 Kommenttia
1
Liigat

Jari Hankkion (valkoinen 26) kausi päättyi jälleen ikävällä tavalla. Kuva: Juha Käenmäki

SPV:n laitahyökkääjä Jari Hankkio, 26, joutuu Pääkallo.fin tietojen mukaan jättämään kauden kesken polven eturistisiteen vamman vuoksi.

Hankkio loukkaantui viime lauantaina pelatussa ottelussa OLS:aa vastaan ja jätti ottelun kesken kolmannessa erässä. Vamma osoittautui jälleen vakavaksi.

Hankkio on kärsinyt vuosien varrella lukuisista vammoista ja oikeastaan jokainen liigakausi on ollut enemmän tai vähemmän rikkonainen. Viimeisin vakava polvivamma tuli keväällä 2015, ja se piti Hankkion pitkään sivussa.

Laituri on iskenyt tällä kaudella tehot 11+6 yhdeksässä pelissä. SPV:n kannalta loukkaantuminen tuli hankalaan väliin, sillä joukkue katkaisi juuri OLS-pelissä kolmen pelin tappioputkensa. Hankkion loukkaantuminen näkyy OLS-pelin koosteessa kohdasta 5.50 eteenpäin.

Lue myös:
Video: SPV voitti, mutta Hankkion loukkaantuminen asetti ottelulle ikävän varjon

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jep
16/11/2017
Pelto-Arvo ja Hankkio poissa, eli spv voi heittää hyvästit mitalipeleille.
Jyrä
16/11/2017
Voi hyvänen aika... Surkea juttu SPV:lle ja ennen kaikkea Hankkiolle itselleen. Nyt koetellaan miestä.
Ei hyvää päivää
16/11/2017
Pelto-Arvo ja Hankkio sivussa loppukauden, Holopainen useamman viikon ja Autiokin ainakin toistaiseksi. Lisäksi SPV:llä ilmeinen maalivahtiongelma tällä hetkellä. Kivimäellä ei koppi tartu ja Hannula muuten vaan epävarma. Onneksi kevääseen on vielä aikaa ja kuvioita aikaa hioa kuntoon. Nyt ainakin nuoremmat saa vastuuta. Keskisestä tulossa kovaa vauhtia SPV:n yksi tärkeimpiä vastuunkantajia.
raipe
16/11/2017
Autio ei ole sivussa, vaan intissä hyvissä hoteissa.

Keskinen on toki hyvä lisä nyt tähän tilanteeseen, mutta olisi epäreilua antaa hänelle "vastuunkantajan" roolia. Kaveri pelaa kuitenkin ensimmäistä vuotta liigassa ja itse asiassa ensimmäistä täyttä vuotta myös ASM:ssä. Ei sillä, edellytyksiä on vaikka mihin.

Veskatilanne on vähän heikko. Hasu jymystä olisi täysin kokeiltavissa oleva vaihtoehto, mikäli Hasulla farmisopimus on.
Joo
16/11/2017
Tsemppiä jälleen kerran Hankkiolle kuntoutukseen. Meno samanlaista kun LitmasJarilla.

Vaikealta näyttää tilanne. Jymystä löytyy farmin puolelta liigassa pärjääviä pelaajia mutta se on asia erikseen onko halua tulla Speven paitaan. Hasu heille kaikki kaikessa ja vähintään viime kauden sijoitus heikentyneessä Divarissa otettavissa. Mikä on Jo Kivipellon tilanne? Tämän hetken rosterilla Spevellä tekee tiukkaa löytää kolmeen kenttään liigatason pelaajia.
Joopa Joo
16/11/2017
Mielestäni Speven suurin ongelma on tällä hetkellä maalivahtiosastolla, eikä suuri ennustaja tarvitse olla, jos veikkaa että Koponen soittelee tai on jo soittanut Ihmeelle kysyäkseen, onko lopettamispäätös sittenkään kiveen hakattu? Hyökkäysosasolla tilanne on vielä siedettävä. Ykkönen: Koski-Kuusela-Kohonen on edelleen valtakunnan parhaimmistoa, varsinkin ylivoimapelissä, vaikka Hankkion puuttuminen YV tehoja syökin. Kakkonen: Kiviranta noussee kakkoseen Myllymäen ja Keskisen rinnalle ja ketju on hyvänä päivänä tehokas yhdistelmä liikkuvaa nuoruutta ja taistelevaa kokemusta. Ja kyllä kolmonenkin: : Hakala-Sieppi-Rautio ihan liigatasoa on. Puolustuspää huutaa kuitenkin joko Holopaisen tai Aution paluuta rosteriin eikä kestä kyllä enää lisäloukkeja.
Niinpä niin
16/11/2017
Kyllähän Ihme on SPV:n mukana pyöriny koko syksyn, ja on reenannu hyvin. Arvoitus sitten on kuinka iso kynnys on hypätä mukaan vakituisesti kokoonpanoon. Ja toisaalta Koponenkin halunnee olla nykyisille maalivahdeille lojaali viimeiseen asti enkä usko, että Ihme tulisi mukaan ilman Kivimäen tai Hannulan loukkaantumista.
Joopa Joo
16/11/2017
Peli on kuitenkin raakaa, eikä siinä lojaalisuudet paljon paina, jos on ajauduttu tilanteeseen jossa toinen maalivahti on jostain syystä menettänyt itseluottamuksensa niin pahoin, että pyytää itse päästä vaihtoon vasta pari maalia päästettyään. Toisen vahdin normitaso on taas sanalla sanoen ailahteleva. Pelaa toki toisinaan ihan ok ja tekee joskus huipputorjuntoja. Seuraavassa pelissä taas kaikki menee sisään, mitä kohti tulee.
Niinpä niin
16/11/2017
Okei, tätä en tiennytkään, että olisi itse pyytänyt vaihtoa. Se tottakai muuttaa tilannetta jos ongelma on korvien välissä. Pointtini oli se, että Koponen haluaa uskoa molempiin niin kauan kuin liekki palaa, mutta tosiaan veska(t) itse tiedostavat ongelmat eivätkä pysty löytämään ratkaisua niin sitten täytyy tehdä tottakai kovempiakin ratkaisuja. Loppu riippuu tietysti sitten Ihmeestä, tai kuka se seuraava vaihtoehto sitten olisikaan.

Itse topiciin; tsemppiä Hankkiolle ja voimia toipumiseen. Hankala on SPV:n laituritilanne loukkaantumisten vuoksi, eipä näitä tietenkään voi ennustaa. Katsotaan tapahtuuko seuraavien viikkojen aikana joitain liikkeitä esim. Nurmon suunnalta.
raipe
16/11/2017
Kivipelto-Koponen-Kiviranta tällä tietoa kolmoskenttä. Eiköhän hakala tuohon kenttään jossain vaiheessa vaihdeta liigan huonoimman tilalle.

Ihme ei kyllä todellakaan ole tulossa. Puheet liigan mukana treenaamisesta on täyttä sitä itseään. Ei ole kaveria näkynyt kuin satunnaisesti, eikä varmasti ole tulossa tolppien väliin.
Vesa
17/11/2017
Valmentaja-Koponen toivottavasti Raipen ehdotuksessa kolmoskentässä eikä se toinen...
Harmittaa
17/11/2017
Nää loukit, vaikka etelän mies ja etelän puolella. Kuitenkin aina ois parasta, jos voitot tulee parhaita vastaan, eikä toisen epäonnen kautta! Ainut positiivinen asia, nyt saa varmasti oman kylän junnut helpommin vastuuta ja näytön paikkoja. Spevessä on kuitenkin seura mennyt junnupuolella koko ajan eteenpäin

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.