Divarit

SPV katkaisi tappioputkensa OLS:n kustannuksella – katso lauantain salibandytulokset

11.11.
2017
11 Kommenttia
2
Divarit

SPV nappasi kotivoiton. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

Salibandyn pääsarjoissa pelattiin tänään 13 ottelua. Miesten Salibandyliigaa pelattiin viidellä ja naisten liigaa, sekä miesten Divaria neljällä paikkakunnalla.

Miesten Salibandyliigassa SPV katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa voittamalla kotikentällä OLS:n 6-3.

Avauserän jälkeen OLS vielä johti kolme edellistä peliään hävinnyttä ja niissä yhteensä 32 maalia päästänyttä SPV:tä lukemin 2-1. Toisen erän aikana kotijoukkue kuitenkin nousi rinnalle ja ohi. Kolmannen erän puolivälin tienoilla ero oli jo kolme maalia SPV:n hyväksi. OLS kavensi vielä kertaalleen, mutta Mikko Kohonen sinetöi ottelun loppulukemat tyhjään maaliin 13 sekuntia ennen päätössummeria.

Kohonen nakutti SPV:lle neljä maalia ollen illan tehokkain. OLS:n paras pistemies oli Tatu Kiipeli kahdella osumallaan. Antti Suomela syötti kaksi osumaa.

SPV sai melko ikävää jobinpostia, kun Jari Hankkio ontui pukukopin puolelle kesken kolmannen erän jääpussi polvessaan.

Miesten Divarin häntäpäässä Limingan Niittomiehet nappasi tärkeän voiton, kun se kaatoi Blue Foxin vieraskentällä niukasti lukemin 6-5.

Ottelu oli molemmille joukkueista varsin tärkeä, sillä kumpikin oli voittanut ennen kamppailua vasta yhden ottelun. LNM oli lisäksi hävinnyt kahdesti jatkoajalla, Blue Fox puolestaan kertaalleen. Näin ollen voitolla LNM nousi kuuteen pisteeseen ja sarjassa kymmenenneksi ohi O2-Jyväskylän. Blue Fox on edelleen viimeistä edellisenä.

Ottelun tehokkaimmat olivat Blue Foxin Pekka Kontturi (1+3) ja LNM:n Eerik Lukkari (2+1).

Naisten Salibandyliigassa PSS palasi voittojen tielle kaatamalla ÅIF:n vieraskentällä lukemin 4-2. Ottelun alussa ÅIF siirtyi johtoon, mutta ensimmäisen erän puolivälin jälkeen PSS tasasi puntit, eikä päästänyt kotijoukkuetta enää edelle.

PSS:n maalit merkattiin tänään Annina Levälammen, Ella Kettusen, Kristiina Järvisen ja Miia Murtorinteen nimiin. Mia Karjalainen syötti kaksi osumaa. ÅIF-maaleista vastasivat Susanna Aura ja Taru Martikainen. Judith Hyvärinen syötti molemmat.

PSS:lle voitto oli kauden viides. ÅIF:lle tappio oli puolestaan viides perättäinen.

Miesten Salibandyliiga:
16:00 SB Welhot-TPS 8-3 Ottelutilastot
17:00 LASB-Indians 6-5 Ottelutilastot
17:00 SPV-OLS 6-3 Ottelutilastot
17:00 Nokian KrP-Classic 6-7 JA Ottelutilastot
18:00 Steelers-EräViikingit 6-11 Ottelutilastot

Miesten Divari:
14:00 O2-Jyväskylä-SB Vaasa 6-14 Ottelutilastot
16:00 FBC Turku-NJ 4-6 Ottelutilastot
16:00 Blue Fox-LNM 5-6 Ottelutilastot
18:30 Karhut-Loviisan Tor 4-9 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
15:00 ÅIF-PSS 2-4 Ottelutilastot
15:00 SSRA-Classic 3-4 Ottelutilastot
17:00 NST-Koovee 1-11 Ottelutilastot
18:00 O2-Jyväskylä-EräViikingit 2-9 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Kuitunen
11/11/2017
Taisi käydä niin että karhut vetäytyi talviunille
Heikki
11/11/2017
Karhuilla meni paremmin kun Kannosto oli pelikiellossa.
Steelers
11/11/2017
On taas hetken lähempänä divaria :D
Jukkisb
11/11/2017
Heittopussi otti taas voiton.
JZ
12/11/2017
Kieltämättä melkoinen katastrofi Steelerssille tuo sarjatilanne tässä vaiheessa kautta.
me uskomme
12/11/2017
Me yli 500 Elenian penkin kestokuluttajaa uskomme teihin Teräsmiehet! Siinähän nuo muut ihan vapaasti saavta jossitella ja ihmettelevät kuitenkin taas keväällä, että mukana ollaan :) Seuraavaa kotipeliä jo odotellen.
Minäpahoitinmieleni
12/11/2017
Niin viime kaudellahan steelerssillä oli ensimmäisen 11 pelin jälkeen kolme pistettä ja jouluna alkoi se voittaminen :D saa nähdä onnistuuko sama tänä kautena. Viime kaudella oli kuitenkin heittopussi m-team paikalla eikä sarja ollut niin tasainen mitä nytten. Nyt ainoastaan clasu on omassa sarjassaan. Onhan steelerssillä esimerkiksi olssia vastaan vielä molemmat pelit käymättä etc. Hienoa kuitenkin että sarja on tällei tasoittunut että ainoastaan alku ja loppu pää ovat saaneet kaulaa muihin ja loput 12 joukkuetta ovat tosi tasaisia. Superfinaalin ansiosta clasukin voi huonona päivänä hävitä mestaruuden mutta en toistaiseksi tähän usko :D kevättä odotellessa.
Heh
12/11/2017
Ei se ole muuttunut miksikään.Tai siis on se sillä lailla että Steelers on ottanut heittopussin paikan.Itseasiassa Steelerssillä menee huonommin kuin M-Teamilla viime kaudella.:-)
Junnu#8
12/11/2017
Ja mukava seurata. Että Welhot napsii myös voittoja. Welhot tuo hyvää säpinää sarjaan. Ainiin hyvä LASB! Voitto inkkareista. Joka on pelannut hyvin. Ailio ja Surakka on huikeita kavereita. No on nuo Kainulaiset ok myös:D
Hämeestä
12/11/2017
Steelerssin ongelma ollut koko kauden peluuttaminen. Oikeuden mukaisuus puuttunut. Toiset saavat tehdä virheitä liukuhihnalla, kun osalle kutsuu tupenpureminen puolikkaastakin. Joukkue jakautunut kahtia, kun osalle sallitaan ylimielisyys ja laiskuus. Toinen osa ei uskalla pelata, kun odottavat ainosta virheestä penkitystä ja putoamista seuraavasta ottelusta kokoonpanosta.
Viime kauden alussa Steelers pelasi voitosta lähes joka ottelussa vaikka ei pisteitä tullut. Nythän näillä uusilla "vahvistuksilla" ei olla pelattu juurikaan voitosta. Siksi en usko viime kautiseen nousuun . Toivottavasti olen väärässä.

Sihvosen pitäisi nyt penkittää katsomoon nämä peluutuksista vastaavat miehet Jos itse vastaa näistä peluutuksista niin silloin itsensä.
Joo
12/11/2017
Alkaa tulee onnistumisia muillekin kuin Kailialalle, niin tulokset näkyy taululla. Mäkiselle ansaittu hattu, pelirohkea kaveri, uskaltaa haastaa. Hienoa että saa vastuuta

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.