Steelersille todella maukas derbyvoitto – katso lauantain salibandytulokset

Steelers pääsi vihdoin juhlimaan voittoa. Arkistokuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa Hämeenlinnan Steelers otti tänään kauden toisen voittonsa, kun se kaatoi paikalliskilpailija LASBin lukemin 6-5.

Ottelun avauserässä Steelers oli etevämpi ja johti lukemin 3-1. Steelersin ylivoima toimi, sillä se rokotti molemmista LASBin avauserän jäähyistä.

Toinen erä meni niin ikään Steelersille lukemin 3-1 ja viimeiseen erään lähdettiin siis ”teräsmiesten” neljän maalin johdossa. Viimeisessä erässä LASB viritteli viimeisen seitsemän minuutin aikana melkoisen kirin, kun se takoi kolme osumaa ilman maalivahtia ja pakotti Steelersin aikalisään reipas minuutti ennen loppua.

Lopussa hämeenlinnalaisten johto kuitenkin piti ja pisteet lähtivät vierasjoukkue Steelersin matkaan lukemin 6-5.

Kotijoukkue LASBia kannatteli tehot 3+1 tehnyt Justus Kainulainen. Steelersin tehokkain oli hattutempun tehnyt Aleksi Kulmala.

Derbyvoitto maistui Steelersille makealta, sillä se katkaisi joukkueen kahdeksan ottelun tappioputken. Edellinen voitto tuli sarja-avauksessa TPS:sta. Näin ollen Steelersillä on nyt kasassa neljä pistettä. Se on edelleen taulukon hännillä, mutta ero toiseksi viimeiseen on enää kaksi pistettä. Tappio puolestaan katkaisi LASBin kahden ottelun voittoputken.

Miesten Divarissa M-Team palasi nappasi kauden kahdeksannen voittonsa Josbasta. M-Team on hävinnyt kaudella vasta kahdesti. Josba kaatui tänään lukemin 6-3.

Läpi ottelun niukasti niskan päällä olleen M-Teamin tehokkaimmat olivat tehot 1+1 tehnyt Anssi Tikkanen ja kaksi maalia syöttänyt Henri Eskelinen. Josban maalit merkattiin Juuso Lehtiniemen, Ville Laasosen ja Aleksi Ahokkaan nimiin.

Naisten liigassa Koovee aiheutti PSS:lle 4-1 -tappion Tampereella. Koovee on sarjataulukossa toisena ja on hävinnyt kaudella vain kahdesti. PSS on puolestaan sarjassa kuudes, vaikka joukkueiden välillä piste-eroa on vain kaksi pistettä.

Kooveen tehokkain oli Veera Kauppi tehoin 1+2. PSS:n ainokaisen teki Elina Hautojärvi.