Juniorit

Todella harvinainen salibandytulos – A-junioreiden peli päättyi 0-0 ja ratkesi rankkarikisassa

29.11.
2017
4 Kommenttia
2
Juniorit

Classicin A-pojat voittivat harvinaisen vähämaalisen pelin. Arkistokuva: Esa Takalo

Keskiviikkona Mosahallissa pelattu EräViikinkien ja Classicin välinen A-poikien salibandyn SM-sarjan ottelu päättyi todella harvinaisiin lukemiin varsinaisen peliajan jälkeen, kun ottelu oli 60 minuutin jälkeen 0-0.

Ottelu ratkesi vasta rankkarikisassa, jota ehdittiin takoa kahdeksanteen pariin saakka ennen ratkaisua. Ottelun lopputulokseksi jäi siis 0-1 rl. Classicin hyväksi. Itse rankkarikisa meni tamperelaisille maalein 5-4 ja voittomaalista vastasi Juho Pietilä. ErVi-vahti Otto Rissanen pysäytti maalillaan 27 laukausta ja Classicin Pietari Jääskeläinen venyi kaikkiaan 19 kudin tielle.

0-0-tulokset ovat salibandyssa erittäin harvinaisia ja esimerkiksi miesten Salibandyliigassa niitä ei olla tiettävästi nähty koskaan. Erityisen erikoinen tulos on A-junioreiden SM-sarjassa, jossa maaleja syntyy yleensä melko paljon, ja esimerkiksi kymmenessä viimeisessä sarjan ottelussa on ollut viisi peliä, joissa toinen joukkue on tehnyt kymmenen maalia tai enemmän.

Molempien seurojen miesten joukkueilla oli pelit keskiviikkona Tasapelistä napattu piste nosti ErVin A-junioreiden sarjan kärkeen. Kaksi pistettä kerännyt Classic on taulukon kolmantena.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Sergei
29/11/2017
Saisko maalikoosteen nähtäväksi?
Jonne
30/11/2017
Classic ei perinteisesti ole tarjonnut koosteita #jokutyhmähymiötähän
Niin Classic...
30/11/2017
...missä on maalikooste vieraspelistä... eiku oho..
Kaikkien kaveri
30/11/2017
Maalikoosteet nyt vaatii audiovisuaalista kompentenssia niin on parempi jättää kokonaan tekemättä jos ei pysty tekemään kerralla kunnollista materiaalia.

Sen sijaan ihmettelen sitä, että näin vuonna 2017 ei vieläkään osata antaa pelaajien tärkeintä ottelutilastoa - varsinaisen otteluntuloksen jälkeen - nähtäväksi: + /- tilasto.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.