Maajoukkueet

Toisen erän maalirypäs ratkaisi – Suomen pojat kaatoivat Sveitsin päätösottelussa

04.11.
2017
4 Kommenttia
0
Maajoukkueet

Joonatan Kovanen päätti EFT-urakkansa 1+1-tehoihin Sveitsiä vastaan. Kuva: Swiss Unihockey

Suomen alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkueen saldoksi jäi viikonlopun EFT-turnauksesta kaksi voittoa ja yksi tappio.

Lauantaina pelatussa kolmannessa ottelussa Suomi kukisti isäntämaa Sveitsin loppunumeroin 9–4.

Ensimmäisen 20-minuuttisen jälkeen kamppailu oli 2–2-tasatilanteessa. Toisesta erästä tulikin lopulta koko ottelun käännekohta. Suomi takoi kymmenessä minuuttissa viisi maalia sveitsiläisten verkkoon ja pääsi päätöserään 7–2-johdosta.

Päätöserässä suomalaisnuoret pääsivät vielä tyylittelemään loppulukemia. Aaro Helin oli joukkueensa tehokkain pisteillä 2+1. Hänet palkittiin myös Suomen parhaana.

Kahteen tehopisteeseen ylsivät Joonatan Kovanen (1+1), Eetu Manninen (0+2), Toni Rintala (2+0), Niko Uurtio (0+2) ja Markus Salmi (1+1).

Mikäli Ruotsi voittaa Sveitsin sunnuntaina, vie se nimiinsä poikien EFT-turnauksen.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Vauhtiveikko
04/11/2017
Head Coach Juuti hehkutti haastatteluvideolla pelinopeuden tärkeyttä jatkoa ajatellen. Tosi hienoa, että ajattelee näin! Sitä hiton kyykkimistä vaan on kaikki sarjapelit nykyään ainakin junnuissa. Tosin streamista nähtynä tuo EFT2017vauhti ei nyt ihan päätä huimannut verrattuna PU19 MM kisoihin viime keväänä tai vaikkapa PASM kärkipään peleihin miesten peleistä nyt puhumattakaan.
markussalmifanboy1971
05/11/2017
Markus Salmi on paras haluan olla hänen poika
Kyykky
06/11/2017
Jokainen 00- syntynyt istui turnauksen aikana vuorotellen penkillä jonkun aikaa, paitsi Juuti joka pelasi kaikki pelit. Mutta miksi istua kun on isä penkin takana. Nyt liitolle herätys ja tasa-arvo kehiin. #JUUTITULOS
Säbähemppa
06/11/2017
Juurikin näin. Poika peleissä pihalla kuin lintulauta, silti rosterissa koko ajan. Näytöt nolla. Ei ole samalla viivalla muiden kanssa ever. Päävalmentaja pihalle ennen kuin on liian myöhäistä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.