Divarit

Tor takoi reippaassa kuudessa minuutissa kuusi maalia – katso perjantain Divari-tulokset

03.11.
2017
13 Kommenttia
1
Divarit

Hurja kolmaserä Loviisan Torin turvana. Kuva: Jari Turunen.

Miesten Divarissa pelattiin perjantaina kaksi ottelua. Toisessa ottelussa pelattiin sarjapisteiden lisäksi Suomen Cupin jatkopaikasta.

Loviisan Tor kaatoi lopulta selvästi M-Teamin lukemin 11-3. Kahden erän jälkeen peli oli vielä tasan 3-3, mutta Tor takoi aikavälillä 40:23-46:35 kuusi maalia karaten murskavoittoon.

Torin tehokkain oli Jonas Hällfors tehoin 2+2. Kolmeen pisteeseen ylsivät Sami Aalto (2+1) ja Jesse Tolvanen (1+2). M-Teamin Simo Paulaharju ja Timo Elomaa operoivat kumpikin pistein 1+1.

Voitolla Tor nappasi sekä kaksi pistettä Divarin sarjataulukkoon, että paikan miesten Suomen Cupin seuraavalle kierrokselle.

Divarin toisessa kamppailussa Blue Fox isännöi Josbaa. Vasta kertaalleen tällä kaudella voittanut ”sinikettulauma” ei päässyt pisteiden syrjään kiinni tälläkään kertaa, sillä Josba nappasi pisteet lukemin 5-2.

Josba onnistui tasaisesti ja kahteen pisteeseen ylsi ainoastaan Markus Otronen pistein 1+1. Blue Foxin maalit merkattiin Jori Heikkilän ja Jukka Keskisipilän nimiin.

Miesten Divari:
18:30 Loviisan Tor-M-Team 11-3 Ottelutilastot
19:00 Blue Fox-Josba 2-5 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
ITKONEN
03/11/2017
Mitäs kiukkupussi on tehnyt ansaitakseen PR3?
Sipuli
03/11/2017
Torin karattua johtoon alkoi itkosella vaihde vuodet.. Joka tilanteessa vollotti ja sörkki kuin pikku vauva.. Lopulta siloposki polvella suupaisi ja ansaittu lappu..
TEEMU
03/11/2017
Veikkaisin itku-iikalle tollaissen 1+3 ottelua!
Fani, Loviisa
03/11/2017
Ja haistatti Pee:tä katsomoon. Miten meni noin niin kuin omasta mielestä?
TEEMU
03/11/2017
NO siitähän tulee + kakku lisää.
Heh heh
03/11/2017
Ketä yllättää Itkosen saldo, 27 min? Totahan se nyt vaan on ja tulee olemaan. Kasetti ei kestä jos vähän tulee tukkaan. Hyvä Tor, takasin liigaan, liiga kaipaa kunnon kannattajilla varustettuja jengejä!
NONIIN
04/11/2017
Voihan v""""u mikä aivopieru Itkoselta! Luulisi hävettävän! No, kaverin tietävän en olis niin varma. Todella tahallinen vahingoittamisyritys!!!! No nyt ehkä nähdään liitolta linjaveto!! SIIS OIKEESTI.
Keke
04/11/2017
Olisiko m-teamilta kuitenkin hallittu tappio vaajamiehisenä ja vahva halu ulos cupista :) onnea Loviisalle jatkoon ja ehkä Clasua vastaan
löysä
04/11/2017
toivottavasti tämä ylimielinen itkonen saa tästä törkeästä sikailusta pitkän pelikiellon!!! törkeä äijä!!!
NONIIN TAAS
04/11/2017
Olen nyt katsonut tämän taklausvideon useampaan kertaan. Masentavaa katsottavaa! Toki pettymys päällä tulevasta tappiosta, mutta onhan tollainenen lonkkataklaus aika turhaa! No hyvä että ei tullut tällä kertaa mitään isompia fyysisiä vahinkoja!
JUUIHANVARMASI
04/11/2017
Olen ihan samaa mieltä keken kanssa! Vai tarkoittaattaako se että olen tyhmä? No nyt en kyllä ymmärrä? No keke kyllä varmaan ymmärtää!
TimeIsMoney2
04/11/2017
En osaa ottaa kantaa yksittäisen pelaajan tilanteeseen, mutta jos kuvitellaan tilann, jossa henkilö X käy töissä, saa kohttuulista säännöllistä kk-palkkaa ja pelailee kakkosessa säbää harrastuksena mukavassa porukassa. Henkilö X pärjää kakkosessa pelillisesti hyvin ja X on joukkueensa parhaita. Hän saa kannustusta siirtyä ylemmälle sarjatasolle. Hän ottaa selvää asiasta. Läheisessä kaupungissa olisi seura Y joka hänet ottaisi ylemmälle sarjatasolle mukaan. Seura Y on kuitenkin onnistunut sotkemaan kaikki asiansa, varsinkin talous-.

Henkilön X pitäisikin siis omalla kustannuksella ajella harjoituksiin kolme-neljä kertaa viikossa ja tehdä seuralle sillointällöin talkootöitä, mutta silti maksaa pitkät pelireissut omasta lompakostaan. Noina aikoina hän ei ole tekemässä palkkatöitä. Myös peliaika vähenisi. Näin ollen henkilön X mukava sählyharrastus muuttuisi seuraan Y siirtyessä kalliiksi ja aikaavieväksi säbäharrastukseksi.
Junnu#8
05/11/2017
Joku D1varista ansaitsisi liigapaikan. Joko Karhut tai TOR.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.