Divarit

Turussa nähtiin 19 maalin karkelot – katso keskiviikon salibandytulokset

08.11.
2017
13 Kommenttia
2
Divarit

TPS ja Oilers takoivat taululle isot lukemat. Kuva: Anssi Koskinen.

Keskiviikkona pelattiin kaksi ottelua miesten Salibandyliigassa ja yksi miesten Divarissa.

Miesten Salibandyliigassa TPS ja Oilers viettivät maalijuhlia kohdatessaan Marli Areenalla. Yhdeksäntoista maalin ilta päättyi lopulta TPS:n voittoon lukemin 11-8.

Avauserän jälkeen peli oli tasan 3-3. Toisessa erässä Oilers venyi maalin johtoon voittaen toisen 20 minuuttisen lukemin 4-3. Kolmannessa etevämpi oli kuitenkin TPS, joka punnersi rinnalle ja ohi. Päätöserä meni turkulaisten nimiin lopulta selvästi lukemin 5-1.

Ottelun tehokkaimmat turkulaiset olivat tehot 2+2 nakuttanut Eero Jalo ja pistein 3+1 onnistunut Jani Hyytiäinen. Oilersin pistelinkona hääri viisi tehopistettä (2+3) takonut Markus Markkola.

Liigassa tärkeään voittoon ylsi myös SalBa, kun se kaatoi Kooveen niukasti vieraskentällä lukemin 4-3. Kooveen Samuli Segerman tehoili pistein 1+2, mutta SalBan Jani Lehtoniemi pisti paremmaksi pistein 3+1.

Miesten Divarissa puolestaan M-Teamin ja ÅIF:n kohtaaminen venyi rankkareille saakka. Niiden jälkeen voittoa juhli lopulta M-Team.

Voittajajoukkueen Sampo Laukkala teki kaksi ja Simo Paulaharju syötti kaksi osumaa. Paulaharju upotti myös ratkaisevan rankkarin. ÅIF:n tehokkain oli Matias Kuisma pistein 1+1 ja vieraiden maalivahti Arttu Puska oli pallon tiellä 27 kertaa.

Miesten Divari:
18:30 M-Team-ÅIF 5-4 RL Ottelutilastot

Miesten Salibandyliiga:
18:30 Koovee-SalBa 3-4 Ottelutilastot
18:30 TPS-Oilers 11-8 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Hyvä
08/11/2017
Tepsi! Oikea joukkue vei.
Artsi
08/11/2017
Minähän sanoin jo kesällä, että pupeltaa?
Koutsinkosyy?
08/11/2017
Huomioita herättävää, lerssin viis parasta pistemiestä kaikki pakkasella. Jaksaisko juosta joskus alaspäinki? Tässäkin pelissä mm. Markkola 2+3 ja -1.
Paikalla ollut
08/11/2017
Miksi tuo Nyman on Oilersin ykköspakkiparissa? Täysin hukassa taas koko pelin. Ei voi kuin ihmetellä...
Steelersin
08/11/2017
tilanne ei ole tällä hetkellä kauhean valoisa. Joukkue on 4 pistettä jäljessä seuraavista paljon huonommalla maalierolla ja seuraavat vastustajat teräsmiehillä ovat oilers ja eräviikingit joka varmasti kaipaa voittoja myös...
Moro
08/11/2017
Steelersin on kyllä pian pakko raapia pisteitä. Kun katsoo nyt, että salba ja ols ovat parantaneet ja welhot on ollut hyvä.
Teme
08/11/2017
Sanoin jo kauden alussa että Nyman on kuin peura ajovaloissa. Järkyttävää pyörimistä ja sekoilua. Näkyy jäähyjen määrässä.
RAUM O AIN RAUM
09/11/2017
Olipahan huonotasoinen sählypeli Tampereella. Sinällään kuitenkin kannatti matkustaa että uuden hallin näki. Komea on ja screenillä tuotettavat usean kamerakulman hidastukset ja kaikki muu materiaali on kyllä ihan viimeisen päälle. Harmi kun mikään "iso" seura ei pääse nauttimaan moisesta nauttimaan. Saisi aivan taatusti tuo tekniikka täälläkin paljon isomman huomion jos tuon tuottaisi vaikkapa Classic. Iso kiitos kuitenkin Kooveelle ja sille/niille kavereille jotka tuon kaiken tavaran aina pelaajien kuvista hidastuksiin sinne tuotatte. Loistavaa työtä tälle lajille. Tätä kaivattaisiin lisää. Ihmiset, menkää AutoCenter Areenalle katsomaan salibandyä.
Kaartinen
09/11/2017
Onko Kaartisen lihoamiselle jotain syytä esim lääkitys vai onko vaan jättänyt treenaamatta? Mielenkiinnosta kyselen ei provoa
Kortelainen
09/11/2017
otti kyllä hyviä koppeja eilen Kooveeta vastaan SalBan maalilla. Mielestäni hieman aliarvostettu veskari. Todella tärkeä lenkki Raumalla.
Out of the box thinking
09/11/2017
Kooveellä tosiaan hieno, uusi halli säbälle. Laadukkaat maalikoosteet rapsahtaa ottelun päätyttyä, muutaman minuutin jälkeen .
Ylen urheiluruutukin voisi huomioida salibandyliigan kun kameratekniikkakin on kunnossa, nyt kaikki muut palloilulajit saavat näkyvuyyttä suhteettoman paljon verrattuna säbään.
Säbän päättäjien olisi syytä puollustaa lajiaan kun jukisin varoin rahoitettu media käyttää valtaansa näin nolosti.
Kilpaveljeet
09/11/2017
Paikan päällä olleena voisi yllä oleviin kommentoida, että Kortelainen otti pari "urheiluruutu"-torjuntaa eilen. Kolme pistettä meni oikeaan osoitteeseen.
Lihava Piippu
09/11/2017
Koosteessa ainakin näytti pari melkoista "gamesaveriä" näkyvän. Ja kuulemma niitä oli enemmänkin. Hienoa että tälläiset nostetaan videoissa näkyville, vaikka ei kotijoukkueen veskarin torjunnoista olekkaan kyse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.