Liigat

Video: 11 maalin TPS vei voiton maalijuhlissa – Hyytiäinen ja Jalo iskussa

09.11.
2017
1 Kommentti
2
Liigat

Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja Oilers mittasivat toisiaan keskiviikkona miesten Salibandyliigan kamppailussa. Maalintekokilpailuksi yltynyt ottelu päättyi TPS:n 11-8-kotivoittoon.

Oilers johti ottelua kolmannen erän alussa vielä maalein 8-7, mutta turkulaisryhmä paineli espoolaisten ohi. TPS:n tehopelaajia olivat 3+1 iskenyt Jani Hyytiäinen ja 2+2 naulannut Eero Jalo. Oilersin puolelta Markus Markkola oli iskussa ja nakutti tehot 2+3.

TPS porhaltaa kolmen pelin voittoputkessa ja on noussut jo liigan kakkoseksi. Oilersille tappio oli toinen perättäinen ja joukkue on nyt sarjataulukon neljäntenä.

Ottelutilastot
Anssi Koskisen ottelukuvat

Lehdistötilaisuus:

Maalikooste:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Katsomovalmentaja
10/11/2017
Oilers teki sen taas. Ajassa 5.16 pisteeltä pallo leivottiin peliin, kaveri pysäytti pallon pisteelle jalalla ja lähti pois. Paikalle tullut leipoi palloa ja syötti maalin, tuomarivirhe? Miksi noihin ei puututa? Sama kuin jalkapallossa kulmapotkut saisi antaa leipomalla palloa ensin kulmalipulla...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.