Punapaitainen Josba voitti Blue Foxin. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Divarissa Joensuun Josba kaatoi sunnuntaina Blue Foxin kotikentällään lukemin 7-4.

Ottelu oli tasainen kahden erän ajan, mutta kolmannen 20-minuuttisen kotijoukkue vei lukemin 3-0 ja pisteet jäivät näin ollen Joensuuhun. Molemmat joukkueet joutuivat kyykkimään jonkin verran alivoimalla, sillä Josballe vihellettiin ottelussa yhdeksän minuuttia jäähyjä ja Blue Foxille kahdeksan. Molempien joukkueiden ylivoimat olivat kuitenkin kunnossa, sillä kumpikin osui kolmesti ylivoimalla.

Josban tehonikkarina toimi Aleksi Ahokas, joka nakutteli pisteet 2+3. Perttu Puska tuki pistein 1+3. Blue Foxin tehokkain oli Aapo Lokasaari, joka merkkautti pisteet 1+1.

Voitto oli Josballe kauden kuudes. Sarjataulukossa joukkue on viidentenä. Blue Fox puolestaan majailee taulukon hännillä ja se hävisi jo seitsemännen pelin putkeen.