Divarit

Video: Blue Foxille seitsemäs perättäinen tappio – Ahokas taiteili viisi tehopistettä

14.11.
2017
3 Kommenttia
1
Divarit

Punapaitainen Josba voitti Blue Foxin. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Divarissa Joensuun Josba kaatoi sunnuntaina Blue Foxin kotikentällään lukemin 7-4.

Ottelu oli tasainen kahden erän ajan, mutta kolmannen 20-minuuttisen kotijoukkue vei lukemin 3-0 ja pisteet jäivät näin ollen Joensuuhun. Molemmat joukkueet joutuivat kyykkimään jonkin verran alivoimalla, sillä Josballe vihellettiin ottelussa yhdeksän minuuttia jäähyjä ja Blue Foxille kahdeksan. Molempien joukkueiden ylivoimat olivat kuitenkin kunnossa, sillä kumpikin osui kolmesti ylivoimalla.

Josban tehonikkarina toimi Aleksi Ahokas, joka nakutteli pisteet 2+3. Perttu Puska tuki pistein 1+3. Blue Foxin tehokkain oli Aapo Lokasaari, joka merkkautti pisteet 1+1.

Voitto oli Josballe kauden kuudes. Sarjataulukossa joukkue on viidentenä. Blue Fox puolestaan majailee taulukon hännillä ja se hävisi jo seitsemännen pelin putkeen.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Simo
15/11/2017
Halli kumisee. Kaukana ovat loistonpäivät. Kuka oikeesti jaksaa vielä pelata sählyä?
Simo2
15/11/2017
Muistelen paakallon viime kevään kommenteissa nykyisen Josban valmentajan jonkun epäilleen olevan edullisempi kuin Antti Ruokonen. Tulos kuitenkin näin hyvä, joten onnittelut sinne. Oli joku vuosi sanomalehti Karjalaisessa verotietoja Joensuulaisten seurojen päävalmentajista ja siinä Antti Ruokonen oli tienannut eniten, tosin hänellä saattoi muitakin tulonlähteitä siinä olla. Jos BlueFoxilla vaikeaa voisiko Nibacos hyötyä tulevaisuudessa?
Talitintti
15/11/2017
Nibacöskeltä lähti jo avain pelaajat täksi kaudeksi bluefoxiin. Tuskin suinkaan takaisin ovat menossa vaikka bluufoxi konttaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.