Liigat

Video: EräViikingit kylvetti SPV:tä suurin lukemin – Kailiala pääarkkitehtina

12.11.
2017
4 Kommenttia
2
Liigat

Miko Kailiala oli iskussa SPV:tä vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Salibandyliigassa EräViikingit kaatoi SPV:n selkein 12-3 -lukemin.

Ottelu oli käytännössä ohi jo avauserän jälkeen, kun EräViikingit johti lukemin 6-1. Seuraavat erät se nakutteli edukseen molemmat lukemin 3-1.

Laajasti onnistuneen kotijoukkueen tehokkain oli Miko Kailiala pistein 3+1. Jani Kukkola teki kolme maalia, Mikko Sipilä nakutteli pisteet 1+2 ja Tuomas Iiskola syötti kolme osumaa. SPV:n Jari Hankkio oli mukana vieraiden kaikissa maaleissa pistein 1+2.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
HM
12/11/2017
Olipa epäammattimaista mökötystä Koposelta pressissä. Ymmärrettävästi tuollaisen tukkapöllyn jälkeen harmittaa, mutta kyllä sitä jotain järkevää päävalmentajan tulisi vastata. Ottaisi Hankkiosta mallia. Toki haastattelijakaan ei ihan täysiä pisteitä saa...
Oliko harkkamatsi
12/11/2017
Yleisö ei ainakaan löytänyt lehtereille.... :)
Katsomosta kuuluu
12/11/2017
Oli todella maittava olla pitkästä aikaa paikalla ja katsoa vielä kun oman kylän pojat veivät peliveljiä kuin litran mittaa. Oliko sitten joukkueella jäänyt jalat bussiin vai mistä johtui mutta todella vaisu esitys oli Speveltä.
Mitä Koposen pressiiin tulee sanottakoon että lyhyestä virsi kaunis
Joo
12/11/2017
Ihan tyylikkäästi hoidettu pressi Koposelta, tuskinpa oikein oli muuta sanottavaa. Tai jos ois ollut, niin varmaan painokelvotonta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.