Liigat

Video: ErVi lisäsi Steelersin ahdinkoa – Kapaselle kauden avausosumat

13.11.
2017
6 Kommenttia
4
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Steelers ja EräViikingit mittasivat toisiaan lauantaina miesten Salibandyliigan ottelussa. ErVi voitti Hämeenlinnassa pelatun ottelun loppuluvuin 11-6.

Vieraiden teholinkoja olivat eritoten Roni Laasonen (2+2), Miko Kailiala (1+3), Miska Mäkinen (3+0) ja Jani Kukkola (2+1). Steeleersin Ville Lastikka onnistui pistein 2+1. Vuosi sitten loukkaantunut Lauri Kapanen on päässyt pikkuhiljaa takaisin liigavauhtiin. Kauden kolmannessa liigaottelussaan Kapanen osui kahdesti.

Voitto oli Erville kauden viides ja joukkue on nyt liigan viidentenä. Steelersille tappio oli kauden yhdeksäs ja joukkue on sarjataulukon hännillä tällä hetkellä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Veskaripeli
13/11/2017
Oisko aika kokeilla muita veskareita ku mikään ei tartu!
Fani, Loviisa
13/11/2017
Hyvälaatuinen ja hyvin tehty kooste, kiitos.
Minäpahoitinmieleni
14/11/2017
Ei taida veskari olla se isoin ongelma. Paitsi jos meinasit erviä niin siitä en tiedä.
Huuhaa
14/11/2017
onhan toi steelersin puolustaminenkin aika karmeeta. Joka maalissa ukot seisoo suorin jaloin, peitot myöhässä....pelitapa muutenkaan ei juuri hyödynnä joukkueen pelaajamateriaalin vahvuuksia....
Hämeestä
14/11/2017
Todella karmeeta puolustusta. Tuota ollut koko kauden. Ervi taisi 11 maalista pistää 7-8 tyhjiin takakulmalta. Miehet häviää puolustukselta pahemmin kuin d-junnuissa. Tuotahan on peluutuksilla yritetty korjailla, että penkitetään kolmoskentän oikea tai vasen laitahyökkääjä. Todelliset miehensä hävittäjät saavat kyllä jatkaa, kun ovat aktiivisia ja juoksentelevat pallo perässä.
Junnu#8
14/11/2017
Steelersin pelaajat tosiaan taitaa olla pallohypnoosissa. Ei kunnolla seurata missä vihulainen menee. Vaan seurataan sitä palloa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.