Video: ErVi lisäsi Steelersin ahdinkoa – Kapaselle kauden avausosumat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Steelers ja EräViikingit mittasivat toisiaan lauantaina miesten Salibandyliigan ottelussa. ErVi voitti Hämeenlinnassa pelatun ottelun loppuluvuin 11-6.

Vieraiden teholinkoja olivat eritoten Roni Laasonen (2+2), Miko Kailiala (1+3), Miska Mäkinen (3+0) ja Jani Kukkola (2+1). Steeleersin Ville Lastikka onnistui pistein 2+1. Vuosi sitten loukkaantunut Lauri Kapanen on päässyt pikkuhiljaa takaisin liigavauhtiin. Kauden kolmannessa liigaottelussaan Kapanen osui kahdesti.

Voitto oli Erville kauden viides ja joukkue on nyt liigan viidentenä. Steelersille tappio oli kauden yhdeksäs ja joukkue on sarjataulukon hännillä tällä hetkellä.

Ottelutilastot

6 comments

  1. Ei taida veskari olla se isoin ongelma. Paitsi jos meinasit erviä niin siitä en tiedä.

  2. onhan toi steelersin puolustaminenkin aika karmeeta. Joka maalissa ukot seisoo suorin jaloin, peitot myöhässä….pelitapa muutenkaan ei juuri hyödynnä joukkueen pelaajamateriaalin vahvuuksia….

  3. Todella karmeeta puolustusta. Tuota ollut koko kauden. Ervi taisi 11 maalista pistää 7-8 tyhjiin takakulmalta. Miehet häviää puolustukselta pahemmin kuin d-junnuissa. Tuotahan on peluutuksilla yritetty korjailla, että penkitetään kolmoskentän oikea tai vasen laitahyökkääjä. Todelliset miehensä hävittäjät saavat kyllä jatkaa, kun ovat aktiivisia ja juoksentelevat pallo perässä.

  4. Steelersin pelaajat tosiaan taitaa olla pallohypnoosissa. Ei kunnolla seurata missä vihulainen menee. Vaan seurataan sitä palloa.