Jani Kukkolaa (vas.) hymyilytti myös perjantaina. Arkistokuva: Anssi Koskinen.

EräViikingit tyrmäsi Rauman SalBan kotikentällään perjantaina miesten Salibandyliigassa lukemin 13-4.

Ottelun avauserä oli vielä tasainen, mutta toisessa ErVi teki irtioton. Kolmannessa erässä SalBa ei saanut kiriä käyntiin ja EräViikingit nakutteli tasaiseen tahtiin maaleja. Viimeiset osumat kotijoukkue teki tyhjään maaliin.

Kovaa paluuta kentille tekevä Lauri Kapanen teki ottelussa historiaa, sillä hän antoi Salibandyliigan historian nopeimmat viisi maalisyöttöä. Huimat 1+5 -pisteet nakuttanut Kapanen jakeli maalisyöttönsä 15 minuutin ja 35 sekunnin sisään.

Henkilökohtaisen merkkipaalun saavutti ErVi-keskushyökkääjä Jani Kukkola. Hattutempun takonut maajoukkuehyökkääjä teki 200. liigamaalinsa. Kukkolan tehot 238 liigaottelussa merkataan nyt muodossa 202+175=377.