Video: Koovee ei antanut mitään mahdollisuuksia divariseuralle

Koovee eteni Suomen Cupissa jatkoon. Arkistokuva: Esa Takalo.

Koovee eteni Suomen Cupissa jatkoon. Arkistokuva: Esa Takalo.

Kooveen naiset voittivat naisten Suomen Cupin puolivälierässä ykkösdivisioonaa pelaavan KaPa-65:n hurjin 18-1 -lukemin.

Kooveen kovimpina tehonaisina toimivat pakin paikalta pisteet 5+1 latonut Senni Hietanen, sekä viisi maalia tehnyt Oona Kauppi. Elisa Männistö syötti neljä maalia. Liina Hyytiä teki vieraiden ainokaisen.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

13 comments

  1. Taitaa olla ennätys. Kovin siitä ainakin hallilla kuulin puhetta, että nyt pistettiin ennätys uusiksi.

  2. Eikös viime kaudella SSRA voittanut Northern Starsin isommilla lukemilla eli 20-0. SB-Pro voitti Pirkat joskus 23-1. Nämä nyt nopeasti tuli mieleen. En tosin tiedä mitä ennätystä tässä haetaan.

  3. Kyllä viime kaudella tosiaan Ankat löylytti NS:ää lukemin 20-0 16.10.2016 pelatussa ottelussa. Taidettiin vain ääneen pohtia, että mikä mahtaa olla Cupin ennätys.

  4. Ja kun noita tilastoja nyt kaiveli, niin kaudella 2015-16 Ä-Lasti hävisi Classicille 2 – 20 ja Pro murskasi Pirkat 23-1.

  5. Eli siis tiukkaa oli, kun ei ennätystäkään tullut 😉 Surullista on naissäbä, siinä mielessä että Kooveen maalisuhde kolmesta viime pelistä on 42-2 (NST,O2,KaPa). Eihän Liigassa haeta muuta kuin sitä joukkuetta joka Classicille häviää finaalissa. Onneksi tuosta paikasta edes on kilpailua SB-Pro, Koovee, PSS….(SSRA, ErVi)….

  6. Täällähän on muuten se käyttäjä TYTTI, joka valitti ettei mistään näe naissalibandyä. Tämänkin matsin Koovee streamasi oikein laadukkaasti ja ihan ilmaiseksi. Kuten kaikki muutkin matsinsa.

  7. … unohdit, että viime lauantaina näkyi Fanseat:lla SSRA-Classic peli.

    Totta kai on kiva, että edes joku seura panostaa lähettämään naissalibandya, kun liitolla ei ole halua promotoida sitä. Olisi tosin mukava nähdä muitakin kun Koovee kotipelejä.

  8. Tytti, viikonloppuna striimattiin myös vieraspeli (NST – Koovee) selostettuna.

  9. Jee. Tämä ei silti poista sitä epätasa-arvoa mitä on suhteessa liiton panostukseen miesten osalta.

    Ja ei, en vaadi 50/50 jakoa.

  10. Naisten pelien streamaaminen (fanseat tasolla) monikameratuotannolla maksaa ihan saman verran kuin miesten pelien. Mitä järkeä liiton rahoja laittaa 5000e/lähetys kun katsojia Tytin lisäksi 499. Liitto maksaisi siis 10e/katsoja jotta Tytti saisi pelin telkkariinsa. Miesten peleissä katsojamäärät kymmenkertaiset.

  11. Ah… muna ja kana: naisten salibandyyn on turha panostaa kun ketään ei kiinnosta, ja ketään ei kiinnosta kun siihen ei panosteta. Pitää muistaa sekin, että tässä ei ole kyse vain seuroista vaan myös yhteistyökumppaneista.

    Jos vaan pitää markkinoiniin sijoittaa rahaa ja aikaa jotta sitä kiinnostusta syntyisi.

  12. ”Mitä järkeä liiton rahoja laittaa 5000e/lähetys …”

    Ai tää on hoidettu Kummeli-tyyliin, että ”on meillä sponsoreita… mä maksoin niistä”?!? 😀