Video: Kukkolalla neljän pisteen ilta Indiansia vastaan – ujutti taidokkaan vapariosuman

Jani Kukkola nöyryytti Indiansin muurissa olleita pelaajia. Kuva: Juhani Järvenpää.

Jani Kukkola nöyryytti Indiansin muurissa olleita pelaajia. Kuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Salibandyliigassa EräViikingit voitti niukassa kamppailussa Indiansin lukemin 6-5. Ottelun hahmo oli ErVin ykkössentteri Jani Kukkola.

Kukkola iski kamppailussa tehot 3+1 ja oli ottelun paras pistemies. Kukkola ujutti myös varsin näppärästi pallon lähivapaalyönnistä maaliin muurissa polvella olleiden pelaajien jalkojen välistä. Tilanne näkyy videolla ajassa 1:22.

Neljännen perättäisen liigatappion kärsineen Indiansin tehokkain ottelussa oli hattutempun takonut Valtteri Kainulainen. ErVille voitto oli jo viides putkeen.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

10 comments

  1. Nappasi iso Iiskola kivasti Asatalan mailaan. BIG mistake from the referees?

  2. Miten toi Lund voi tossa karmeassa tukassaan vieläkin viheltää tota sarjaa??? Esim tuo 6-5 maalin rike jää näkemättä niinkuin jepjep mainitsi, JÄRKYTTÄVÄÄ!!!

  3. Tällä kertaa toisen espoolaisseuran kannattajat itkemässä tuomareista. Melkein tulee sellainen fiilis, että espoossa ollaan huonoja häviäjiä.
    Ei ollut mailaanlyönti. Kädetön pelaaja alkaa riplailemaan, niin noinhan se pallo karkaa.

  4. No olihan se mailaanlyönti. Katso ”Jaahas” tarkemmin millä puolella pallo on, kun osuma tulee lapaan.

  5. Jaahas kyllähän toi oli niin selvä mailaan lyönti kuin olla voi. Sääli että peli ratkes tohon.

  6. Melkoseksi menisi tää touhu, jos kaikki vastaavat ”lyönnit” otettaisiin pois, mikään lyönti ei ollut, pikkuhipaisu. Ps. Voisko se teijän mediatiimi jo julkaista Nico Jonaeson case videon?

  7. Täytyy muistaa missä kohtaa tuollainen lyönti tulee ja mikä on vaikutus, kulmassa eri homma kuin esim keskisektorilla mistä rikkonut pelaaja pääsee tekemään maalin. Vaparin paikka, sen kiistäminen on silkkaa hulluutta ja tietämättömyyttä.

  8. Jos noite ei oteta pois,niin kohtahan noi päähän tulleet mailatkin ovat pikkuhipaisuja. Säännöissä on selvästi,että mailaan lyönti on rike.

  9. Niin säännöissähän mainitaan että kevyt osuma lavan puolelle on sallittu..? Puuttumatta mitenkään siihen mitä tuolla lienee tarkoitettu, niin voisiko tuo olla sitä?