Liigat

Video: Kukkolalla neljän pisteen ilta Indiansia vastaan – ujutti taidokkaan vapariosuman

30.11.
2017
10 Kommenttia
2
Liigat

Jani Kukkola nöyryytti Indiansin muurissa olleita pelaajia. Kuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Salibandyliigassa EräViikingit voitti niukassa kamppailussa Indiansin lukemin 6-5. Ottelun hahmo oli ErVin ykkössentteri Jani Kukkola.

Kukkola iski kamppailussa tehot 3+1 ja oli ottelun paras pistemies. Kukkola ujutti myös varsin näppärästi pallon lähivapaalyönnistä maaliin muurissa polvella olleiden pelaajien jalkojen välistä. Tilanne näkyy videolla ajassa 1:22.

Neljännen perättäisen liigatappion kärsineen Indiansin tehokkain ottelussa oli hattutempun takonut Valtteri Kainulainen. ErVille voitto oli jo viides putkeen.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Jepjep
30/11/2017
Nappasi iso Iiskola kivasti Asatalan mailaan. BIG mistake from the referees?
Lumi Stondis
30/11/2017
Miten toi Lund voi tossa karmeassa tukassaan vieläkin viheltää tota sarjaa??? Esim tuo 6-5 maalin rike jää näkemättä niinkuin jepjep mainitsi, JÄRKYTTÄVÄÄ!!!
Jaahas
01/12/2017
Tällä kertaa toisen espoolaisseuran kannattajat itkemässä tuomareista. Melkein tulee sellainen fiilis, että espoossa ollaan huonoja häviäjiä.
Ei ollut mailaanlyönti. Kädetön pelaaja alkaa riplailemaan, niin noinhan se pallo karkaa.
Seppo
01/12/2017
No olihan se mailaanlyönti. Katso "Jaahas" tarkemmin millä puolella pallo on, kun osuma tulee lapaan.
Saahan
01/12/2017
Jaahas kyllähän toi oli niin selvä mailaan lyönti kuin olla voi. Sääli että peli ratkes tohon.
JooPa joo
01/12/2017
Melkoseksi menisi tää touhu, jos kaikki vastaavat "lyönnit" otettaisiin pois, mikään lyönti ei ollut, pikkuhipaisu. Ps. Voisko se teijän mediatiimi jo julkaista Nico Jonaeson case videon?
nostopalvelu
01/12/2017
Täytyy muistaa missä kohtaa tuollainen lyönti tulee ja mikä on vaikutus, kulmassa eri homma kuin esim keskisektorilla mistä rikkonut pelaaja pääsee tekemään maalin. Vaparin paikka, sen kiistäminen on silkkaa hulluutta ja tietämättömyyttä.
joopas koo
01/12/2017
Jos noite ei oteta pois,niin kohtahan noi päähän tulleet mailatkin ovat pikkuhipaisuja. Säännöissä on selvästi,että mailaan lyönti on rike.
Nikke
01/12/2017
Jos meni oikein, niin Iiskolalle kuuluis syöttöpinna.
Tarkentaja
01/12/2017
Niin säännöissähän mainitaan että kevyt osuma lavan puolelle on sallittu..? Puuttumatta mitenkään siihen mitä tuolla lienee tarkoitettu, niin voisiko tuo olla sitä?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.