Divarit

Video: Loviisan voittoputki jo kuuden ottelun mittainen – Karhujen selkäranka katkesi päätöserässä

14.11.
2017
2 Kommenttia
0
Divarit

Loviisan Tor on mainiossa syysvireessä. Kuva: UrheiluSuomi.com/Kari Saha.

Loviisan Tor vieraili Porin Urheilutalolla miesten Divari-kamppailun muodossa lauantaina. Keltapaidat olivat lopulta tylyjä vieraita napaten voiton lukemin 9-4.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää mentiin tasaisissa merkeissä, mutta viimeisen vei Loviisa lopulta selvin 5-0 -lukemin ja näin ollen Karhut jäivät ilman ainuttakaan sarjapistettä.

Torin teholinkona toimi kokenut Peik Salminen, joka nakutteli tasaiseen tahtiin tehot 3+1. Sami Aalto komppasi tehoin 2+1. Karhuilta kahteen pisteeseen ylsivät Ville Salonen (1+1) ja Tomi Jerkku (0+2).

Loviisalaisille voitto oli jo kuudes putkeen. Joukkue on hävinnyt tällä kaudella vain kerran ja on sarjassa kolmantena. Karhuille Tor-ottelu oli kauden kolmas tappio.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Junnu#8
14/11/2017
TOR saisi nousta takaisin Liigaan! Veivattava palotorvi on yksi Suomen salibandyn ja Loviisan tavaramerkeistä. Loviisa elää ja hengittää salibandysta. Samoin kuin SPV Seinäjoella.
Teme
15/11/2017
Ei riitä Tour taso liigaan vaikka olisi kuinka fantastista kannustusta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.