Liigat

Video: Mitä ihmettä? ”Huitaisu” johti erikoiseen kaatumiseen ja ulosajoon liigassa

12.11.
2017
19 Kommenttia
1
Liigat

Nokian KrP:n Mikko Laakso näki punaista sangen erikoisen tilanteen seurauksena. Kuva: Salibandyliiga

Nokian KrP ja Tampereen Classic mittasivat toisiaan lauantaina miesten Salibandyliigan ottelussa Sastamalassa. Classic vei kamppailusta lopulta voiton maalein 7-6 ja.

Ottelun erikoisin tilanne nähtiin toisessa erässä, kun KrP:n Mikko Laakso sai PR1-rangaistuksen videolla nähtävästä tilanteesta ja lensi suihkuun. Tuomio jaettiin väkivaltaisuudesta Classicin Tuukka Saloa kohtaan. PR1 ei johda automaattisiin lisärangaistuksiin.

Classic ei kuitenkaan maalannut viiden minuutin ylivoimalla. Ottelun hahmo oli tamperelaisten Eemeli Salin, joka naulasi tehot 2+2 ja iski jatkoajalla ratkaisun alivoimalla.

Ottelutilastot

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JZ
12/11/2017
Jotain heilumista näkyy ja sitten painutaan kentänpintaan. Ehkä teatterilla, mutta onhan tää nyt niin suttuinen video ettei tosikaan.
ei näin
12/11/2017
Varsin mallikkaa sukeltamiset.

Tuollaiset eivät kuulu lajiin.
Suttura
12/11/2017
Juuh elikkäs jos olisin Elisa Viihteeltä katsonut ottelua, niin olisiko tuo kuvan laatu ollut tämä mikä ylläolevassa videoklipissä?
Sean Connery
12/11/2017
Kyllä Elisan kautta kuva oli ihan mallikas ja mallikas oli myös Laakson viikate, varmasti melko tahaton sellainen mutta sen verran siinä oli voimaa ja ainekset pahempaan oli olemassa, vitonen oli oikeutettu mutta ottelurangaistus hiukan liikaa.
Filmi
12/11/2017
Salo oli jo vielä heti pelaamassa seuraavassa erässä.
Voisi antaa pelikieltoo tosta filmistä.
Filmi tähdet
12/11/2017
H*lvettiin liigasta nää filmaajat.
jonne
12/11/2017
Fanseatin sivuilla näkyy hyvin, ajassa tunti 30 minuutin kohdalta, jos joku haluu nähdä paremmalla kuvalla.

Rike tapahtuu kulman kohalla kun laakson maila osuu saloa pohkeeseen, sitten salo heitää perään sellaset filmit, että huh huh.
Aik
12/11/2017
Hitaat refleksit tällä nuoremmalla Salolla ?
Häpeä salo
12/11/2017
Laski arvostus saloa kohtaan samantien. Häpeä salo.
Tietäjä
12/11/2017
Ei oo tainnu kommentoijat paljoo kunnon pelejä pelata. Huitaisu oli taatusti tahaton, mutta kovassa pelinopeudessa näitä sattuu. Ja kun se maila iskeytyy tohon sääriluuhun, nii pienellä viiveellä tulee erittäin kova kipu, joka saa isommankin miehen maihin vähäksi aikaa. Mutta toisaalta, kun se kovin kipu menee ohi, niin peliä pystyy kyllä jatkamaan.

Eli huonoa tsägää, näitä sattuu ja eteenpäin. Kenenkään osapuolen tässä ei tarvitse hävetä tai selitellä mitään.
VoiVoivoi
12/11/2017
Merimiesnaurua tuolle Salolle, limaista toimintaa.
Cooper
12/11/2017
Eli Salon toiminta tilanteessa olisi ihan ok jos hän olisi kaatunut heti tilanteessa mutta nyt se on filmaamista kun hän yrittää jatkaa pelaamista mutta jalka ei sitä kestäkkää?
Eli jos vastustaja vetää golfswingin kintuille niin pitää muistaa kaatua heti eikä edes koittaa jatkaa pelaamista... asia kunnossa :)
Kerro mulle
12/11/2017
Kerrokko mulle missä se kova isku edes tulee
Kerro mullellelle
12/11/2017
Jos tota viikatetta maalin takana et näe niin suosittelen vaihtamaa KRP-väriset lasit vahvuuksilla oleviin
Filmille
12/11/2017
Kannattaisiko pelit kattoo ennenkuin kommenttia Salo ei tällin jälkeen pelannut vaihtoakaan
Et soittaa kotiin
12/11/2017
Jos haluatte kokeilla miten kipu vaikuttaa, niin pyytäkää kaveria ampumaan pallolla kulkusille. Ei sekää heti tiputa....
Kulmassa
12/11/2017
Se isku tulee edelleen kulmassa eikä maalin takana
Kop kop
13/11/2017
Ja napu napu. Haastattelijalla rukkaset käteen ja kädet sidotaan jatkossa, melkosta kuunneltavaa lehdistötilaisuus kun koko ajan koputusta ja naputusta.
Touko
15/11/2017
Tuomarit näytti tässä pelissä viheltävän aina sen mukaan mikä oli seuraus, ei niinkään mitä tapahtui itse tilanteessa. Jos rikottu pelaaja jatkoi sisukkaasti peliä, ei tullut edes vapaalyöntiä, mutta tarpeeksi näyttävä tai äänekäs reaktio tuomarin suuntaan antoi paljon todennäköisemmin "toivotun" tuloksen. Jos tässäkin huitaisussa rikottu olisi pomppinut vaihtopenkille asti nuolemaan haavojaan, niin olisikohan tullut kakkostakaan?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.