Liigat

Video: Näyttävä YV-osuma ja Mannisen soolo – näin Happee katkaisi tappioputkensa Raumalla

14.11.
2017
0 Kommenttia
3
Liigat

Happee kuritti SalBaa. Kuva: Elmeri Elo.

Jyväskylän Happee oli tyly vieras Rauman SalBalle, kun se haki Raumalta 7-3 -voiton.

Happee oli ottelussa selvästi edellä, sillä se latoi seitsemän maalia reippaaseen 52 minuuttiin, kun SalBa puolestaan rikkoi kuparisensa vasta ajassa 53:19. SalBa teki kaikki maalinsa ilman maalivahtia.

Ottelun näyttävimmät osumat järkkäsivät Jami Manninen ja Happeen ylivoima. Videolla ajassa 2:25 näkyvää Petri Kaukon 3-0 -ylivoimaosumaa edelsi varsin nätti kuvio. Syöttäjänä maaliin toimi Jami Manninen, joka tarjoili katsojille herkkua myös Otto Tikan 5-0 maalin alustuksellaan, jossa hän pujotteli taitavasti kulmasta kahden raumalaispelaajan välistä pahantekoon. Kyseinen tilanne näkyy videolla ajassa 4:10.

Kauko (2+0), Manninen (0+2) ja Tikka (1+1) olivatkin Happeen tehokkaimmat. SalBalle kaksi maalia iski Niko Kaerla ja kaksi syötti Tomi Lahti.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Vaasa
Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.