Ulkomaat

Video: Nico Salo päästettiin irti sentterinä – iski heti kaksi maalia

01.11.
2017
3 Kommenttia
1
Ulkomaat

Nico Salo iski viikonloppuna ensimmäiset maalinsa Ruotsin liigassa. Kuva: Esa Jokinen

FC Helsingborg ja Sirius mittasivat toisiaan sunnuntaina Ruotsin Superliigassa, ja Sirius oli ottelussa vahvempi loppulukemin 5-4 ja.

Helsingborgin suomalaistähti Nico Salo aloitti kakkosvitjan sentterinä ja iski kaksi maalia ottelussa. Kyseessä olivat Salon ensimmäiset maalit Ruotsissa ja syynä maalittomuuteen voinee pitää sitä, että tamperelaislähtöinen on pelannut aiemmin lähinnä puolustajana.

Puolustajina pelanneet Mika Kohonen, Juha Kivilehto ja Petri Hakonen eivät päässeet pisteiden makuun. Siriuksen Kevin Söderling sen sijaan syötti yhden osuman.

Helsingborg on sarjataulukon kuudentena. Siriuksen alkukausi on ollut hankala ja joukkue on kolmanneksi viimeisenä tällä hetkellä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Videokatsoja
01/11/2017
Helsingborgissakin näyttäis olevan jo pakkanen. Ainakin Kohosella ..
Poborsky
01/11/2017
Kohosen takakarvi!
Keijo
01/11/2017
Ei hyvää päivää tätä meidän maajaoukkuemaskottia. Todella viihdyttävää katseltavaa tuo maalikooste. Muistuu niin mieleen eräs niinimaan janne.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.