Maajoukkueet

Video: Nico Salo tarjoili häikäisevän esityön – näin Suomi kaatoi Sveitsin

06.11.
2017
1 Kommentti
1
Maajoukkueet

Nico Salo tarjoili Sveitsi-ottelun komeimman esityön. Kuva: Swiss Unihockey

Suomen miesten maajoukkue voitti EFT-turnauksen päätösottelussa lauantaina Sveitsin maalein 4–2.

Tähtipelaaja Nico Salo pääsi esittelemään syöttötaitojaan, kun hän tarjoili turnauksen isäntämaata vastaan esityön Suomen 2–0-maaliin. Selkä maalia kohti ollut Salo taituroi pallon Valtteri Kainulaiselle, joka viimeisteli Sveitsin verkkoon.

Suomi tuli Sveitsin EFT-turnauksessa toiseksi.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Jeppis
06/11/2017
Hieno voitto (y) mutta edelleenkin jännä ihmetellä, että jopa osalla 2 div. Joukkueista tulee pelit livenä kera selostuksen ja maalikoosteihinki panostetaan pikkusen kauemminkun 2.5minuuttia, luulis et tässäki maassa rupee tää säbäkkä oleen niin suosittu laji et hiljalleen ruvettais panostaa ainaki näissä miesten peleissä näkyvyyteen ja kaikkeen siihen liittyvään..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.