Divarit

Video: NST ei jättänyt Tiikereille saumoja – sarjajumbolle kauden kuudes tappio

10.11.
2017
4 Kommenttia
2
Divarit

Petteri Puustinen naulasi tehot 2+1 Tiikereitä vastaan. Kuva: Markku Taurama

Lappeenrannan NST ja Tikkurilan Tiikerit väänsivät torstaina miesten Divarin ottelussa Lappeenrannassa. NST vei ottelusta voiton maalein 7-2.

Kotijoukkueen pistenikkareita olivat Petteri Puustinen (2+1) ja Ere Laitimo (2+0). Vieraiden Tomi Palin onnistui tehoin 1+1.

NST nappasi toisen perättäisen voittonsa ja ryhmä on nyt Divarin kuudentena. Tiikerit on voittanut ainoastaan yhden pelin koko kaudella ja joukkue löytyy Divarin sarjataulukon pohjalta.

Ottelutilastot
Markku Tauraman ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Ei yllätys
10/11/2017
Vanha sanonta , niin pelaat kuin reenaat pätee Tiikereiden tekemiseen. Ei voi pärjätä jos harkoissa pelaillaan pari kertaa viikossa. Ja toi veskaralli kyllä ihmetyttää antakaa Sjöholmille luottoo eikä heti parin maalin jälkeen oteta vaihtoon, ainoa oikea veskari joukkueessa. Syytä olis ennemmin valmentaja vaihtaa. Tasasella vauhdilla kauden lopussa 6 pistettä ja varma II divari tippuja.
Ei kai
10/11/2017
Tähtien tarvii mitään treenata? Ne on niin hyviä muutenkin.
Niin
11/11/2017
Jos Tiikereil olisi oikea valmentaja, tilanne saattaisi olla erilainen.. Nyt neppaillaan ja ei treenata, kuin 1divari joukkueen kuuluisi..
Katsoja
11/11/2017
Minä ainakin jos joukkue löytyisi mielellään treenaisin, ehkä itsekseen ei niin mieleistä aina ainakaan. Siksi joukkueen löytyminen tärkeää toisaalta jos valmentaja ensin testaa motivaation sillä miten treenaa ennen seuraan tuloa tässä tämä ongelma, jolloin joukkueen saaminen voi olla vaikeaa jos yksin ei halua treenata.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.