Ulkomaat

Video: Ruotsalaissentteriltä maukas soolo – höynäytti vastustajaa näyttävästi

02.11.
2017
0 Kommenttia
2
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Pixbo ja Dalen mittasivat toisiaan viime sunnuntaina Ruotsin Superliigassa. Pixbo vei ottelusta lopulta voiton lukemin 8-3.

Huomionarvoinen on varsinkin Pixbon viimeinen maali, jossa keskushyökkääjä William Lindh vei varsin näyttävästi Dalen-puolustusta. Ottelun tehopelaaja oli hyvään vireeseen äitynyt maajoukkuepuolustaja Martin Östholm, joka iski pisteet 1+2 ottelussa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.