Liigat

Video: SalBa haki pisteet Tampereelta – Lehtoniemi oli mukana jokaisessa maalissa

09.11.
2017
3 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Tampereen Koovee ja Rauman SalBa mittasivat toisiaan keskiviikkona miesten Salibandyliigassa. SalBa haki Tampereelta täyden pistepotin maalein 4-3.

Vierasjoukkue täräytteli 3-0-johtoon jo 16 peliminuutin kohdalla, mutta toisessa erässä Koovee sai omat hanansa auki. Kotijoukkue pääsi kahdesti maalin päähän, mutta ei kertaakaan enää tasoihin ottelussa. SalBan ehdoton hahmo ottelussa oli 3+1 mättänyt Jani Lehtoniemi. Kooveen Samuli Segerman iski pisteet 1+2.

SalBa nousi voitolla sijalle 12. Koovee on sarjatalukon yhdeksäntenä.

Ottelutilastot

Lehdistötilaisuus:

Maalikooste:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
:)
10/11/2017
Oliko Lehtoniemi mukana myös Kooveen maaleissa ?;) kun oli mukamas jokaisessa?
POMO79
10/11/2017
=) jos et muuta sanottavaa keksi, olisko parempi vaieta=)=)??
pelaaja
11/11/2017
Pakko antaa kiitosta jälleen Kooveen videoille, varmasti parhaita koko maassa. Aina nopeasti matsin jälkeen katsottavissa, sopivan mittaisia, useita kuvakulmia ja onnistuneet hidastukset. Muut voisivat ottaa mallia. Mielestäni on täysin ok mahduttaa mukaan myös torjuntoja, jos ne ovat noin huikeita kuin Kortelaisen pari seiviä olivat, vaikka kyseessä onkin "maalikooste". Kiitos ja jatkakaa samaan malliin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.