Liigat

Video: Salinilta kaunis ratkaisumaali alivoimalla – ”kohupunaisesta” tarjolla useampi hidastus

14.11.
2017
8 Kommenttia
4
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Nokian KrP ja Tampereen Classic mittasivat toisiaan lauantaina Sastamalan Vexve Areenalla. Classic vei lopulta voiton jatkoajalla, kun Eemeli Salin iski voitto-osuman alivoimalla ajassa 64.04.

Salin oli ottelun tehopelaaja pistein 2+2 ja voittomaali oli sangen kaunis yksilösuoritus. Kolmen pisteen pelaajia olivat KrP:n Henri Johansson (2+1) ja Classicin Joonas Pylsy (1+2).

Julkaisimme sunnuntaina videomateriaalia Mikko Laakson saamasta PR1-rangaistuksesta. Laakson tilanne näkyy maalikoosteella paremmalla kuvalaadulla useampaan otteeseen kohdasta 5.15 eteenpäin.

Kahdeksan viimeistä peliään voittanut Classic johtaa miesten Salibandyliigaa. KrP on kärsinyt kaksi perättäistä jatkoaikatappiota ja on liigan kolmantena.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Lue myös:
Video: Mitä ihmettä? ”Huitaisu” johti erikoiseen kaatumiseen ja ulosajoon liigassa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Urpot
14/11/2017
Tais oikeesti sattua vai näytelikö huoltokin?
Huolto
14/11/2017
Mistäs se huolto tietää sattuko häntä??
Jukka
14/11/2017
Jos ja kun Salo ilmeisesti loukkaantui, ei se tarkota että oli pakolta suurta rikettä. Eikä sellaista videon perusteella ollutkaan.
N. Yrjähdys
14/11/2017
Astuiko se tuon toisen jalan päälle ja nyrjäytti nilkkansa? En mä ainakaan muuta tuosta keksinyt...
Oppia ikä kaikki
15/11/2017
Laakso huitaisi maalin takana pallosta ohi ja maila osui Saloa polven alapuolelle. Sattui ihan varmasti. Laakso pelasti tilanteessa palloa, mutta oli varomaton. Tuomarit eivät ilmeisesti nähneet tilannetta ja katsoivat tilannetta seurausten perusteella. Salo pötköttää tuskissaan kentän pintassa, Salo ulos. Päätöksen voi tuossa tilanteessa jotenkin ymmärtää, koska ihmisiähän tuomaritkin ovat. Jälkiviisaana voi todeta, että väärin meni. Kakkonen olisi riittänyt. Videota kannattaa käyttää tuomarikoulutuksessa oppimateriaalina.
Oppia ikä kaikki... opiskelu jatkuu
15/11/2017
Laakson huitaisun lisäksi varsinainen Salon loukkaantumiseen johtava rike tapahtuu kulmassa, huitaisu maalintakana on varomaton mutta kamppi/selkeä vahingoittamisyritys takaapäin on raukkamainen ja erittäin hyvin tuomareilta nähty tilanne.
Raukoilla rajoilla
15/11/2017
Videon perusteella Laakso ja tämän maila ovat aika etäällä Salosta, kun pelaajat tulevat maalin takaa. Jos joku näkee tuossa kontaktin, niin en ainakaan minä. Edellinen kommentoija katsoo itsensä päteväksi nimittää Laakson tekoa raukkamaiseksi. Aika rajoilla mennään, jos tällaisia väitteitä heitellään.
moro
15/11/2017
Todella epäselvä tilanne... Tuomari on melko lähellä eli oletan, että näkee hyvin mitä tapahtuu. Laakson maila heiluu kyllä, mutta en näe vahingoittamisyritystä vaan pallon tavoittelemista. Salo alkaa klinkkaamaan heti maalin takana. Veikkaan, että maila osui aika hyvin sääreen ja uskon, että tekee kipeetä. Itse antaisin kakkosen, mutta tuomari varmasti reagoi huitaisuun ja Salon tippumiseen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.