Video: SSRA ahdisti Classicin jatkoajalle – Rantala ratkaisi 36 perättäisen voiton

Nina Rantala vastasi voittomaalista lauantaina, kun Classic kaatoi SSRA:n jatkoajalla. Kuva: kuvakaappaus videosta

Nina Rantala vastasi voittomaalista lauantaina, kun Classic kaatoi SSRA:n jatkoajalla. Kuva: kuvakaappaus videosta

Rankat Ankat ja Classic kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigan pelissä Oulussa. SSRA laittoi sarjakärjen koville ja ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla, kun Classicin Nina Rantala iski vieraiden voittomaalin ajassa 60.22.

SSRA pakotti vieraat jatkoajalle Jonna Virkkusen tasoitettua ottelun ajassa 59.30. Varsinaisen peliajan tasapeliä voi pitää kovana saavutuksena, sillä Classic on voittanut 36 viimeistä liigaotteluaan, ja voitti viime kaudella jokaisen pelinsä. Kyseessä oli ensimmäinen liigaottelu sitten kevään 2016 Superfinaalin, kun joukkue ei voittanut peliä varsinaisella peliajalla.

Rantala (2+0), Ella Alanko (1+1) ja Minna Kallio (1+1) olivat tamperelaisten teholinkoja. Classic johtaa edelleen sarjaa puhtaalla pelillä. SSRA sai jatkoaikatappiosta yhden pisteen ja oululaisjoukkue on nyt liigan viidentenä.

Ottelutilastot

3 comments

  1. Classicin dynastia murtumassa? Classicilla on 1 kentällinen huippupelaajia. Mutta mitäpä sitten kun alangot ja rantala, kallio lopettavat? Niin. Hyvä kun ovat alkaneet peluuttamaan noita nuorempiakin, heissä on kuitenkin classicinkin tulevaisuus.

  2. Ankoilla vahva joukkue, vaikka on junioreita .2000-2001 syntyneet pärjäsivät mainiosti naisten mj kenttää vastaa. Naistenkin piti pistää vastaan.