Liigat

Video: SSRA ahdisti Classicin jatkoajalle – Rantala ratkaisi 36 perättäisen voiton

13.11.
2017
3 Kommenttia
4
Liigat

Nina Rantala vastasi voittomaalista lauantaina, kun Classic kaatoi SSRA:n jatkoajalla. Kuva: kuvakaappaus videosta

Rankat Ankat ja Classic kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigan pelissä Oulussa. SSRA laittoi sarjakärjen koville ja ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla, kun Classicin Nina Rantala iski vieraiden voittomaalin ajassa 60.22.

SSRA pakotti vieraat jatkoajalle Jonna Virkkusen tasoitettua ottelun ajassa 59.30. Varsinaisen peliajan tasapeliä voi pitää kovana saavutuksena, sillä Classic on voittanut 36 viimeistä liigaotteluaan, ja voitti viime kaudella jokaisen pelinsä. Kyseessä oli ensimmäinen liigaottelu sitten kevään 2016 Superfinaalin, kun joukkue ei voittanut peliä varsinaisella peliajalla.

Rantala (2+0), Ella Alanko (1+1) ja Minna Kallio (1+1) olivat tamperelaisten teholinkoja. Classic johtaa edelleen sarjaa puhtaalla pelillä. SSRA sai jatkoaikatappiosta yhden pisteen ja oululaisjoukkue on nyt liigan viidentenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Mitäs sitte
13/11/2017
Classicin dynastia murtumassa? Classicilla on 1 kentällinen huippupelaajia. Mutta mitäpä sitten kun alangot ja rantala, kallio lopettavat? Niin. Hyvä kun ovat alkaneet peluuttamaan noita nuorempiakin, heissä on kuitenkin classicinkin tulevaisuus.
Ankka fani
13/11/2017
Hyvä ankat!
fani
14/11/2017
Ankoilla vahva joukkue, vaikka on junioreita .2000-2001 syntyneet pärjäsivät mainiosti naisten mj kenttää vastaa. Naistenkin piti pistää vastaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.