Divarit

Video: Voi sen maalin näinkin tehdä! Divari-puolustajalta erikoinen rystylämäri

10.11.
2017
3 Kommenttia
3
Divarit

Timi Lindroos yllätti tempauksellaan kaikki. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

M-Team isännöi keskiviikkona miesten Divarissa ÅIF:ia Ruskeasuolla. Ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen kotijoukkueen 5-4 voittoon. Voitto irtosi vasta rankkarikisassa.

M-Team johti ottelua kahden erän jälkeen 3-1, mutta ÅIF pinnisti tasoihin ja vielä ohikin. Isännät onnistuivat kuitenkin tasoittamaan pelin uudelleen kolme minuuttia ennen loppua.

Kun ratkaisua ei jatkoajalla nähty, mentiin rankkareille. M-Teamilta onnistuivat Mikko Levänen ja Simo Paulaharju, ÅIF:lta ainoastaan Miro Herlin.

Ottelussa nähtiin useampikin näyttävä osuma, mutta kenties hienoin sellainen oli kuitenkin Timi Lindroosin upea rystylämäri omien jalkojen välistä. Laukaus tuntui yllättävän täysin niin M-Team-puolustuksen kuin Marcel Staubhaarin tolppien välissä. Maali näkyy videolla ajasta 1:19 eteenpäin.

Ottelutilastot

Iiro Karesniemen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Sanduelssi
10/11/2017
termos mikä Legenda!
Ismo
10/11/2017
Aikamoinen rystymoukari kaverilta joka lämää yleensä silmät kiinni ja suu auki. Ilmakitara tuuletus jäi vaan puuttumaan.
Jugi
10/11/2017
Uusi legenda on syntynyt, seuraako King Raution jalanjälkiä?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.