Happee palasi voittokantaan Hämeenlinnassa – katso sunnuntain salibandytulokset

Kuva: Esa Takalo

Kuva: Esa Takalo

Hämeenlinnan Steelers ja Jyväskylän Happee kohtasivat sunnuntaina ensiksi mainitun kotikentällä. Happee voitti ottelun maalein 5-4.

Ensimmäisessä erässä iskettiin yksi osuma, ja se merkittiin Happeen Veli-Matti Hynyselle. Toisessa erässä Happee pääsi 2-0-johtoon, mutta kotijoukkue tuli tasoihin ennen viimeistä erää.

Kolmannen erän puolivälissä alkoi tapahtua, kun Peter Kotilainen ja Otto Tikka maalasivat 15 sekunnin välein ja vierailla oli jälleen kahden maalin johto. Steelers kavensi 50 sekuntia myöhemmin, mutta Hynysen illan toinen lisäsi Happeen johdon jälleen kahteen maaliin. Timo Johansson kavensi vielä loppuminuuteilla, mutta kahden pisteen potti matkasi lopulta Jyväskylään.

Happeen tehomaakareita olivat Hynynen (2+0), Manninen (1+1) ja Petri Kauko (0+2). Steelersin Johansson maalasi kahdesti ja Aleksanteri Ihalainen iski pisteet 1+1.

Happeelle voitto tuli tarpeeseen, sillä alla oli keskiviikkona kärsitty 10-2-tappio Classicia vastaan. Jyväskyläläisjoukkue on sarjan viidentenä. Steelersille tappio oli viikonlopun toinen maalin häviö ja ryhmä jatkaa taulukon toiseksi viimeisenä.

Loviisan Tor höykytti FBC Turkua miesten Divarissa. Turkulaisryhmä sai maalihanat auki vasta viimeisellä kympillä ja vierasjoukkue vei pisteet lopulta maalein 11-2.

Erityisesti Loviisan ykkösvitja oli kovassa iskussa. Jonas Hällfors (2+3), Asko Santero (3+1) ja Andreas Hietala (0+4) latoivat mukavan kasan tehopisteitä ottelussa. Niko Nordström torjui 34 kertaa.

Tor nousi voiton myötä miesten Divarin kärkisijalle. FBC Turulla on ollut hankala alkukausi ja joukkue löytyy tällä hetkellä sarjataulukon viimeiseltä sijalta.

Miesten Salibandyliiga
17:00 Oilers – SPV 4-11 Ottelutilastot
17:00 SalBa – Nokian KrP 6-13 Ottelutilastot
18:00 OLS – LASB 3-1 Ottelutilastot
18:00 Steelers – Happee 4-5 Ottelutilastot
18:30 Koovee – EräViikingit 3-9 Ottelutilastot

Miesten Divari
16:00 Josba – Tiikerit 3-7 Ottelutilastot
16:00 FBC Turku – Loviisan Tor 2-11 Ottelutilastot
16:30 LNM – Karhut 6-4 Ottelutilastot
17:00 EräViikingit Akatemia – SB Vaasa 7-8 Ottelutilastot
18:00 Blue Fox – ÅIF 6-5 Ottelutilastot

23 comments

  1. Kyllä Speven Veikkolan peliä on ilo seurata, liike omja sijoittautuminen on hyvää ja veto on tarkka. On kyllä kiva nähdä hänet ens kaudella Classicin paidassa

  2. Harmi pilata ilo, mutta Veikkolalla on kyllä sopimus SPV:hen ensi kaudeksi.

  3. Huom. Tiikereiden s. -00 junnu heitti peräti 5 häkkiä Josbaa vastaan. Oh-hoh.

  4. Muistankos nyt aivan väärin, mutta taidettiin uutisoida, että Steelersin Nico Jonaeson sai lisäpenaltia ja hänen piti huilia Spv- ja Happee-peli? Onks tämä nyt taas sitä ”systeemin munattomuuden hyväksikäyttöä” eli haetaan muutosta tuomioon? Ok, jos ei tule niin maksetaan mitätön sakko ja pelaaja oli pelikelpoinen tärkeät pelit. Näinkö se meni?

  5. Valmentamisesta en ymmärrä, mutta pitäisiköhän LASB:n tehdä muutoksia muuallekin kuin kolmoseen? Vai löytyykö syy mentaalipuolelta?
    Viikko voi kaiken muuttaa….

  6. Ne vaan jälleen kerran alkukauden huutelijat hiljenee! Omat jengit painaa tappioputkessa, kun ervillä alkaa jo kevättä näkymään.

  7. Kyllä on oman ikäistensä divaria dominoivat tiikereiden B-junnut näyttänyt pärjäävänsä myös aikuisten tasolla. Eilen 01-syntynyt Lund 0+4 ja tänään 00-synt. Keränen 5+0

  8. Niille.Ei kai siinä mitään ihmeellistä ole jos pelaa tasollaan.Ervi pupelsi alkukaudella.Nyt ovat saaneet pelinsä kohdilleen.Kävin esim.katsomassa Ervi-SPV-pelin,missä SPV :llä ei mtn palaa.

  9. Voisiko Steelers hankkia jonkun oikean valmentajan penkin taakse? Sihvosen tarinat ja selitykset on jo nähty ja viime kauden munkkikausi jo takanäpäin. Hyvä joukkue kasassa ja mahdollisuus menestyä. Nyt tarvitaan valmentaja meihiä vielä valmentamaan.

  10. Jos esim.Barcelona tai Real Madrid on futiksessa vaikka 7 pelin jälkeen sijoilla 6-10 niin kritiikkiä tulee takuuvarmasti.Valmentaja voi saada jopa kenkää.

  11. Pahalta näyttää Kooveen meno tällä hetkellä. Todella alistuneelta vaikuttaa joukkue ja koko toiminta. Liekö sitten useammat niukat tappiot syöneet nuoren jengin itseluottamuksen? Missä herättäjä? Penkin takaa sitä ei näytä löytyvän, kun lehdistötilaisuudessa vaikuttaa jo lähes luovuttaneelta. Puitteet on Suomen huippua, mutta missä panostus joukkueeseen?

  12. Hauskaa tilastohistoriaa.
    28.2.2016 Oilers -SPV 11-4
    3.12.2017 Oilers – SPV 4-11
    Molemmissa peleissä Jesperi Lindfors suoritti rankkarin (onnistuneesti 2016)

  13. Koovee sai kuitenkin Riku Reunamäen ja Jesse Ruokostenpohjan. Toki menetti Mikko Immosen. Koovee on vähän niin kuin Nokian KRP. Hyvä ykköskenttä tekee maalit. Toki KRP saanut enemmän laajuutta joukkueeseen.

  14. Tekee Kooveen ykköskenttä toki maaleja, mutta se ei paljoa lohduta, kun ottivatko ErVi-pelissäkin viisi maalia omiin…Kivahan se on maaleja tehdä, mutta kun puolustaakkin jonkun pitäisi.

  15. Koovee tarvitsisi kotipeleihinsä vähän fanitoimintaa ja kannustusta kuten muilla pirkanmaalaisseuroilla. KrP:llä on huutosakkinsa ja Classicilla Family-eininkinsä. Iigan sympaattisimpia ovat kuitenkin Indiansin heimo-rumpalit, pari ukkoa valtaa vieraspeleissäkin kahdestaan pari kolme etummaista penkkiriviä.

  16. Entäs Tero? Hän on ymmärtänyt faniuden syvimmän olemuksen! Hän valtaa halutessaan koko hallin…

  17. Tero mies ja rumpu. Välillä päällä TPS tai FBC pelipaita. Näkynyt joskus myös Latvian porukoissa kannustamassa:D

  18. Kyllähän KVeen hyökkäyspäästä Immosen lisäksi on pois Ylisiurunen,Saari,Kotovaara sekä Andersson puolustus päästä. Tilalle tullut Pantzarin tuomia junnuja ei siis mikään suuri ylläri että KVlla suuntana divari.Pantzar onvaan niin hyvä tappamaan PELIILON joukkuesta on se sitten junnu tai aijä ryhmä.

  19. Nähdäänkö ensi kaudella kiihkeitä FBC Turun derbyjä, kun edustusjoukkue pupeltaa divarissa ja M2 on nousemassa puhtaalla pelillä?

  20. Provo, mutta ei tarvetta familyyn, ei riitä. Kooveen ongelma on johtajuuden puute pelaajistossa ja onneton pakki kalusto. Ei ole tällä hetkellä jakoa divarin kärki porukoiden Vaasan, Nurmon, nst, m teamin kanssa.