Maajoukkueet

Kuvat: Näin Suomen maajoukkue jekutti Ylen mediatiimiä MM-kisoissa

06.12.
2017
4 Kommenttia
5
Maajoukkueet

Kuva: Salibandyliitto

Suomen naisten salibandymaajoukkueella oli mediatapaaminen keskiviikkona Bratislavan MM-kisojen yhteydessä. Pahaa aavistamattomat toimittaja Tuulia Kössö ja kuvaaja Aki Lahtinen joutuivat Suomen joukkueen jäynän kohteeksi.

Tarkemmin ottaen kohteeksi joutui Ylen mediatiimin käyttämä auto, joka sai Suomi 100 -henkiset koristeet sillä välin kun kaksikko teki Suomen joukkueen haastatteluita. Joukkueen sisältä on hehkutettu vahvaa yhteishenkeä ja tässä oli ainakin yksi osoitus siitä, että ryhmä osaa ainakin hurvitella keskenään.

Yle julkaisi tapahtumasta hauskan kuvakollaasin Facebook-sivuillaan. Näet kuvat tarkemmin painamalla upotetun päivityksen Facebook-kuvaketta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Pipsa
06/12/2017
Kannattaa varmaan pari jekkua säästää ihan pelikentällekin!
Brändi
07/12/2017
Siitä koppia lempinimestä. "Jekuttajat" - sponsored by Jägermeister.
Pasi
07/12/2017
Edelleen mietin että missä ne kuvat tästä jutusta on?
Harri P.
07/12/2017
Kuvat?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.