LS: SalBan loukkaantumiskierre jatkuu – ykköspakin kausi ohi

Joni Rokosa (#92) joutuu polvileikkaukseen. Kuva: Elmeri Elo.

Joni Rokosa (#92) joutuu polvileikkaukseen. Kuva: Elmeri Elo.

Rauman SalBan puolustaja Joni Rokosan kausi on ohi. Hän joutuu leikkaukseen ja toipumisajaksi on arvioitu noin 6-9 kuukautta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Länsi-Suomi.

Kyse on polvileikkauksesta. Rokosan ristiside on poikki.

– Urani paras kesä treenaamisessa takana ja tossut on liikkunut myös ihan ok alkukaudesta. Hieman negatiivinen asia tietysti, että ei tarvitse liikkua enään tällä kaudella. Ristiside poikki ja edessä on valmistautuminen kohti kautta 2018-2019, Rokosa itse kirjoitti Facebook-tilillään.

– Rokosan putoaminen on iso isku meille ja luonnollisesti myös hänelle itselleen. ”Rokka” on paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin ja hän on meidän puolustuksemme pallollinen liideri. Tällaista kohtaloa ei olisi toivonut hänelle, päävalmentaja Petri Seppinen sanoi puolestaan SalBan nettisivuilla.

Tilannetta lähdetään Seppisen mukaan paikkaamaan omilla pelaajilla, eikä uusilla pelaajahankinnoilla.

– Nyt on sitä tonttia tarjolla sellaisille äijille, jotka ovat valmiita hyppäämään isompiin saappaisiin, Seppinen jatkaa.

Jotain positiivistakin Rauman SalBan seuratyöntekijänä työskentelevä Rokosa tilanteesta löytää.

– Nyt jää sitten enemmän aikaa päivätyölleni seuran toimistolla, Rokosa totesi SalBan nettisivuilla.

SalBan puolustus on kokenut tällä kaudella kovia, sillä jo aiemmin SalBalta ovat polvivammojen takia paketoineet kautensa Veli Peltonen ja Risto Harjula. Pientä toivon pilkettä on kuitenkin näkyvissä.

– Tilanne paranee koko ajan. Henrik Rossi ja Tatu Ruohonen ovat tulossa takaisin ja ovat taas meidän käytettävissämme. Lisäksi hyökkäyspuolella Petteri Salosen pitäisi olla pelikelpoinen, joskaan hän ei tuo helpotusta puolustajaosastolle, Seppinen muistutti.

Linkit:
LS: Joni Rokosan kausi päättyi polvivammaan
Joni Rokosan kausi ohi – toipumisaika 6-9 kuukautta

3 comments

  1. Saku Lahtinen palaa kokoonpanoon? Ennen kauden alkua jäi sivuun loukkaantumisella ja sen jälkeen ei ole kuulunut mitään?

  2. Luin aluksi otsikon väärin, että ”Salban kausi ohi”. Ei kai sekään tosin olisi ollut kaukaa haettua..

  3. Ikävä juttu tuo Sakun toinen loukku, peräkkäinen sama paikka. Huikea syöttäminen ja osaaja. Toivottavasti nähdään tositoimiin ensimmäisellä Porissa.