Maajoukkuepelaajalta hieno jouluele – kustantaa tukijoineen yhden juniorin loppukauden kulut

Miko Kailiala on hyvällä asialla. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikinkien Miko Kailiala on hyvällä asialla. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn maajoukkuehyökkääjä Miko Kailiala julkaisi perjantaiaamuna sosiaalisen median päivityksen, jossa maalitykki lupasi auttaa apua tarvitsevaa junioria loppukauden kulujen suhteen.

Suomenkielinen osuus kuului näin:

”Meidän rakas laji salibandy luo tuntemuksia, yhteenkuulumisen tunnetta ja vaikka mitä muuta, jotka kaikilla pitäis olla mahollisuus kokea. Näin ei kuitenkaan aina asiat ole ja me haluamme yhteistyökumppanieni kanssa auttaa tässä asiassa. Lupaudumme yhdessä Kuriirikeskuksen kanssa kustantamaan yhdelle junioripelaajalle loppukauden kausimaksut sekä toimittamaan hänelle parhaat varusteet Pumalta ja @exelfloorball lta. Nyt ei tarvitse tykätä, jakaa tai tägätä. Ilmianna ystäväsi, tuttusi tai joukkuekaverisi, jolla on ollut henkisesti, fyysisesti tai taloudellisesti hankalaa ja kirjoita perustelu inboksiini. Valittu tullaan arpomaan suodatettujen joukosta ja ”voittajalle” ilmoitetaan henkilökohtaisesti jouluaattona. Tämä oli meidän tapa levittää joulumieltä ja samalla auttaa tärkeessä asiassa. Hyvää joulun odotusta kaikille!”

Instagram-päivityksen näet ohesta:

Meidän rakas laji salibandy luo tuntemuksia, yhteenkuulumisen tunnetta ja vaikka mitä muuta, jotka kaikilla pitäis olla mahollisuus kokea. Näin ei kuitenkaan aina asiat ole ja me haluamme yhteistyökumppanieni kanssa auttaa tässä asiassa. Lupaudumme yhdessä Kuriirikeskuksen (www.kuriirikeskus.fi) kanssa kustantamaan yhdelle junioripelaajalle loppukauden kausimaksut sekä toimittamaan hänelle parhaat varusteet Pumalta ja @exelfloorball lta. Nyt ei tarvitse tykätä, jakaa tai tägätä. Ilmianna ystäväsi, tuttusi tai joukkuekaverisi, jolla on ollut henkisesti, fyysisesti tai taloudellisesti hankalaa ja kirjoita perustelu inboksiini. Valittu tullaan arpomaan suodatettujen joukosta ja ”voittajalle” ilmoitetaan henkilökohtaisesti jouluaattona. Tämä oli meidän tapa levittää joulumieltä ja samalla auttaa tärkeessä asiassa. Hyvää joulun odotusta kaikille ?? Floorball creates us different kinds of emotions and feelings, which everyone should be able to experience. Because of one reason or another it is not always like that and me with my sponsors want to help with this. We are going to cover the remaining playing expenses of the current season of one junior with Kuriirikeskus (www.kuriirikeskus.fi) and deliver the best training equipment by Puma and Exel. Likes, shares or tags are not needed here, just DM me with some reasoning included. The ”winner” will be raffled among the filtered participants and will be contacted directly on Christmas Eve. This was our way to spread the Christmas spirit and to help on an important cause ? #salibandy #floorball #joulu #christmas

A post shared by Miko Kailiala (@mmiklu) on

9 comments

  1. Kiitos Miklu! Aivan uskomattoman hienoa lähteä tekemään tälläistä, kiitos sinulle. Kyynel tulee silmään ajatellessani asian mahtavuutta.

  2. Ihan niin kuin tämä jätkä olisi itse tuon idean keksinyt!! Kyllä ne on nuo yhteistyökumppanit, jotka ovat tämän hienon eleen tehnyt.

  3. Onnittelut sinulle just just, Vuoden Typerin Kommentti Palkinto On Sinun. Lunasta aasin hattu lähimmästä R-Kioskista.

  4. Erittäin arvostettavaa toimintaa, oli sitten kenen keksimää hyvänsä!!=) ISO RESPECT! Just just on varmaan aikas positiivinen kaveri, ainakin kommenttien perusteella. Hyvää Joulun odotusta koko Suomeen!!

  5. Kiitos! Kiitos! Ja kiitos! Oikein valoisaa Joulun odotusta jokaiselle ihmiselle! Positiivisuutta ei ole koskaan liikaa.

  6. Näihin täytyy aina kommentoida. Hienoa Miko Kailiala, hatunnosto? Menestystä myös omalle kaudellesi!