Näin pelattiin viikonlopun pääsarjapeleissä – katso kaikki tulokset

Oilers ja OLS kohtasivat sunnuntaina Tapiolassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Oilers ja OLS kohtasivat sunnuntaina Tapiolassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Salibandyliigassa ja miesten Divarissa väännettiin viikonloppuna useita otteluita. Kokosimme kaikki tulokset yhden artikkelin alaisuuteen.

Naisten MM-kisojen ratkaisuhetkien ja matkustusteknillisten syiden vuoksi lauantain sekä sunnuntain pelit jäivät osaltamme huomioimatta. Julkaisemme myöhemmin myös otteluiden maalikoosteita.

Lauantai 9.12.

Miesten Salibandyliiga:
17:00 SalBa – TPS 2-4 Ottelutilastot
18:30 Koovee – OLS 4-6 Ottelutilastot

Miesten Divari:
16:00 FBC Turku – Blue 5-3 Ottelutilastot
18:00 Tiikerit – NJ 4-9 Ottelutilastot
18:30 LNM – EräViikingit Akatemia 9-6 Ottelutilastot
18:30 O2-Jyväskylä – Loviisan Tor 6-7 rl. Ottelutilastot

Sunnuntai 10.12.

Miesten Salibandyliiga:
17:00 LASB – EräViikingit 4-7 Ottelutilastot
17:00 Oilers – OLS Tapiolan 7-4 Ottelutilastot
17:00 SPV – Classic 5-8 Ottelutilastot

Miesten Divari:
15:00 O2-Jyväskylä – Blue Fox 7-3 Ottelutilastot
16:00 SB Vaasa – EräViikingit Akatemia 14-2 Ottelutilastot
18:30 Karhut – ÅIF 8-7 ja. Ottelutilastot

Miesten Salibandyliigan sarjataulukko
Miesten Divarin sarjataulukko

Lue myös:
SalBan 25-vuotisjuhlapelissä yli 2200 katsojaa- ”Yleisön läsnäolo välittyi kentälle”

5 comments

  1. No tässä tämä superfinaalin positiivisuus tulee esiin, että joku voi ihan hyvällä tuurilla voittaa classicin ku on kerrasta poikki, mutta ei kukaan sitä kolmea kertaa voittaisi 😀 voihan tota tietenkin pitää negatiivisenakin juttuna 😀

  2. Kyllä Ceen ykkönen pisti Speven vastaavan polvilleen. Ei mitään jakoo.

  3. Speven ja Classicin pelissä oli muutamia mielenkiintoisia juttuja. Classic lähti alussa kovasti passaavalle linjalle, ja kärkikarvaajatkin roikkuivat puolirajan tuntumassa. Speve taas koetti alussa kovinkin aktiivisesti iskeä passiiviseen kuvioon. MIkäs tuossa on kummallista? No se,e ttä yleensä peli alkaa juuri toisin päin. Hyvin olivat Nykky ja Koponen jenginsä valmistaneet asiaan.
    Eka erä meni aika lailla tasoihin, sitten Classicin kieltämättä laajempi materiaali kakkoserässä alkoi vaikuttaa. Kolmannessa Koponen näytti pelimiehen merkkejään ja nappasi maalivahdin pois 5 minuuttia ennen loppua. Hienoa, ei anneta periksi!
    Kentän kunkku mielestäni oli (taas) Savonen, joka hääri siellä sun täällä aina mielensä mukana. Alimmasta hetkessä ylimmäksi maalin taakse ja päinvastoin.
    Myös Vänttisen vainu maalipaikoista on tallella, monta kutia lähti mielipaikalta, sihti oli tänään huono. Spevestä Kuusela teki rajusti töitä. Ynnä oliko Sieppi (?) hieman yllättäen.
    Ihan tasokas matsi Suomen liigaan. E i ihme, että nämä jengit keikkuvat vuodesta toiseen kärkipaikoilla, materiaalia riittää, Spevelläkin alkaa nousta ihan uusia äijiä peluutettavaksi. Ja se on hyvä juttu. Esim. Kohonen pelattiin aika lailla näkymättömäksi. Se ei ole Mikon vika, vaan Classicin taktiikka.

  4. Mielenkiintosta toimintaa Oilerssilta… Jos halutaan viedä lajia eteenpäin, niin mielestäni pääsarjatason joukkueet ovat siinä lajin keulakuvina? Oilers tekee maalikoosteen ja julkaisee lehdistötilaisuuden voitetun OLS pelin jälkeen käytännössä heti, mutta viikon takaisesta SPV tappiosta ei maalikoostetta tai lehdistöä näy missään. Suoraansanottuna ala-arvoista ja epäkunnioittavaa toimintaa vastustajia, lajin seuraajia, faneja sekä vierasjoukkueesta kirjoittavaa mediaa kohtaan. Itsellä on sellainen kuva, että näiden molempien julkaiseminen on ns. kirjoittamaton sääntö pääsarjoissa. Eri asia olisi, jos niitä ei julkaistaisi ollenkaan, kuten Classic teki ainakin viime kaudella ainakin koosteiden muodossa.