Niukkamaalinen kamppailu päättyi Indiansin voittoon Raholassa

Indians juhli Raholassa tiistai-iltana. Kuva: Esa Takalo

Salibandyliigassa pelattiin tiistaina yksi ottelu, ja siinä lauantain Espoon derbyyn valmistautuva Westend Indians nappasi maukkaan voiton kaataessaan vieraissa sarjakakkonen Nokian KrP:n 3-2.

Nokian KrP kuittasi avauserässä Indiansin Valtteri Kainulaisen johtomaalin ja livahti toisessa 2-1-johtoon. Kainulainen tasoitti kuitenkin pelin illan toisella maalillaan. Erän loppuun Indians tappoi Valtteri Kainulaisen viiden minuutin jäähyn, ja kolmannen alussa Santeri Toropainen laukoi vieraille voittomaaliksi jääneen kolmannen osuman.

Nokian jatkaa tappiosta huolimatta sarjassa toisena, Indians vahvisti asemiaan play off -viivan aurinkoisella puolella.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona Kuopiossa ottelulla SB Welhot – LASB.