Peltola jälleen SalBan paitaan – uusi sopimus kattaa myös ensi kauden

Joni Peltola (nro. 17) pelaa loppukauden Rauman SalBassa. Kuva: Elmeri Elo

Joni Peltola (nro. 17) pelaa loppukauden Rauman SalBassa. Kuva: Elmeri Elo

Hyökkääjä Joni Peltola, 27, edustaa loppukauden ajan Rauman SalBaa. Peltola aloitti kauden TPS:ssa, mutta jäi vähäiselle peliajalle, joten siirto tuli ajankohtaiseksi.

Hyökkääjä on tehnyt SalBan kanssa loppukauden kattavan sopimuksen ja uusi sopimus pitää Peltolan SalBassa myös kauden 2018-2019. Seuraavan kauden suhteen sopimuksessa on optio ulkomaille siirtymisen suhteen.

– Olemme totta kai tyytyväisiä, että saimme Jonin takaisin sinne minne hän kuuluukin. Varsinkin tässä tilanteessa, kun miehiä on loukkaantumisten takia sivussa, on tärkeää saada tuttu ja luotettava palanen joukkueeseen.

– Tarkoitus on, että Joni pelaa lauantaina. Ei häntä hankittu tänne istumaan penkillä, vaan ajatus on, että Joni pelaa kahdessa ensimmäisessä ketjussa. Toki hänen täytyy näyttää treeneissä olevansa sen arvoinen, mutta uskon, että miehellä intoa ja osaamista riittää, päävalmentaja Petri Seppinen sanoi seuran sivuilla.

Peltola edusti viime kaudella virallisesti TPS:aa, mutta pelasi lainasopimuksen myötä suurimman osan kaudesta Raumalla. Kahden kauden aikana Peltola on pelannut TPS:ssa 16 peliä tehoin 0+0, kun taas esimerkiksi viime kaudella SalBassa pelatut 16 peliä tuottivat pisteet 5+7=12. Kaikkiaan Peltola on pelannut TPS:n ja SalBan paidoissa 84 liigapeliä tehoin 26+22=48.

– Onhan se mukava tulla takaisin. Tässä on muutama viikko periaatteessa odoteltu ja nyt homma saatiin niin sanotusti maaliin, Peltola kommentoi.

Sarjajumboksi valahtaneen SalBan viimeaikaiset otteet ovat olleet huonoja ja joukkue on kärsinyt loukkaantumisista. Peltola ei ole asiasta huolissaan.

– Ennen kauden alkua, kun katseli SalBan kokoonpanoa niin näytti siltä, että joukkue on vahvistunut. Sitten tuli näitä loukkaantumisia, jotka luonnollisesti heikentävät aina porukkaa.

– Mielestäni SalBassa on menty koko ajan eteenpäin ja käsitykseni mukaan joukkue on vahvempi kuin aikaisempina vuosina. Ja täytyy ottaa huomioon, että vaikka tappioita on tullut, niin eivät ole ne tulokset ole kuitenkaan niin huonoja olleet.

Peltola edustaa SalBaa ensi kerran ensi lauantaina, jolloin raumalaisryhmä kohtaa kotikentällään OLS:n.

SalBan uutinen

2 comments