Liigat

Peter Kotilainen heräilee hiljalleen – ratkaisi voiton päätöserässä

05.12.
2017
7 Kommenttia
4
Liigat

Happeen Peter Kotilainen (takana) vietti pitkästä aikaa pörssipäivää. Arkistokuva: Esa Jokinen

Jyväskylän Happee jatkoi voittojen tiellä miesten Salibandyliigan ainoassa ottelussa tiistaina. Hirvilauma kaatoi kotihallissaan kuopiolaisen SB Welhot maalein

Tehojen kanssa alkukauden tuskaillut Peter Kotilainen nousi kolmannessa erässä Happeen ratkaisijapelaajaksi.

Welhot ehti tasoittaa kamppailun 3–3:een Tuomas Rautiaisen maalilla, mutta sen jälkeen kotijoukkue iski. Isännät saivat sisäänlyönnin hyökkäyspään kulmasta, ja Kotilainen löysi taidokkaalla lättysyötöllä maalilla odottaneen Jami Mannisen (2+0). Maajoukkuekumppani ei erehtynyt, vaan löi pallon verkon perukoille.

Vain alle kaksi minuuttia myöhemmin Kotilainen runnoi omalta kenttäpuoliskolta maalintekoon. Yksilösuoritus päättyi yhden käden rystynostoon, joka upposi Welhojen maalia vartioineen Petri Leschin selän taakse.

Kuopiolaisvieraat eivät enää toipuneet näistä osumista, ja pisteet jäivät ”Monnarille”. Kotilainen tehoili yhteensä kolmen (1+2) pisteen verran. Hänen koko kauden pistesaldonsa siis tuplaantui.

Voiton myötä Happee nousi sarjataulukossa neljänneksi. Welhot majailee yhdeksäntenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Pertsa
05/12/2017
Hyvä Happee ! Ennen peliä soi kunnon rokki ei sitä ainaista jumputusta jaksa.
Nappo
05/12/2017
Vihdoin tajuttiin laittaa jami ja peter yhteen!
Jarmo Kuronen
06/12/2017
Paikotellen kivan näköistä peliä - voinemme olettaa että mj miehet eivät ole taantuneet kortteliliiga tasolle. hyvä juttu!
fani
06/12/2017
Eilis illan ottelulla oli mahtava alku - maamme laulu yhteislauluna.
Viihdyttävä, vauhdikas, tapahtumarikas ottelu. Welhojen fanit olivat saapuneet Suomi 100 vuotta juhlaotteluun runsain joukoin ja toivat oman mausteensa ottelutapahtumaan.
Heimo Hirvi, pikku Oliver ja voimistelija tytöt antoivat oman viihtyvyyden ottelutapahtumalle - kiitos.
Pikku miinuksena lupsakoille Kuopiolaisille (fanien tötteröön huutajalle) rallattele/kannusta/tsemppaa/komppaa omia, jätä pois vastapuolen yksittäisten pelaajien mollaaminen.
Ukh olen puhunut :) :) Hyvää Itsenäisyyspäivää Pääkallon lukijoille.
Katsomosta
06/12/2017
Lesch oli erittäin hyvä maalillaan. Piti kerta toisensa jälkeen torjunnoillaan kuopiolaiset pelissä mukana. Saiko edes palkintoa pelin jälkeen? Olisi pitänyt. Voitosta huolimatta Happeen peli ei ole vieläkään kunnolla kuosissa. Pelirohkeus ei ole parhaalla mahdollisella tasolla, mikä helpottaa vastustajien puolustuspelaamista
toimittaja
06/12/2017
Oliver sulatti sydämen ja oli tapahtuman todellinen tähti. Osaako kukaan kertoa minkä ikäinen Oliver on?
Täti
06/12/2017
Ihana Oliver on 3,5-vuotias

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.