Divarit

Pylsy, Kovanen ja MM-maalivahti Siltanen valittiin marraskuun pelaajiksi

07.12.
2017
2 Kommenttia
1
Divarit

SB-Pron maalivahti Tiltu Siltanen arvostettiin naisten liigan parhaaksi marraskuussa. Kuva: Esa Takalo

Salibandyliigan marraskuun Loiste-pelaaja on Classicin Joonas Pylsy. Naisten Salibandyliigassa kuukauden pelaajaksi valittiin SB-Pron MM-maalivahti Tiltu Siltanen ja Divarissa NST:n hyökkääjä Joonatan Kovanen.

Salibandyliigan kuukauden Loiste-pelaaja Joonas Pylsy teki marraskuun neljässä ottelussaan tehot 3+5 ja on pelannut alkukauden lähes kahden pisteen keskiarvolla ottelua kohden.

– Hän on johtanut kentällistään energisesti ja tehokkaasti koko marraskuun, maajoukkueen päävalmentaja Petteri Nykky tiivistää.

Viime kaudella sekä Suomen mestaruuden että MM-kultaa voittanut Pylsy, 27, johtaa myös liigan plusmiinustilastoa komealla saldolla +26.

Salibandyliitto ja Loiste lahjoittavat kuukauden pelaajan valitsemaan kohteeseen yhteistyössä 10 lippua Superfinaaliin. Joonas Pylsyn valinta lippujen saajaksi on Classicin 08-pojat.

Naisten Salibandyliigan marraskuun pelaaja on maalivahti Tiltu Siltanen, joka parhaillaan edustaa Suomea naisten MM-turnauksessa Bratislavassa. Siltanen, 28, on torjunut SB-Pron liigassa kolmanneksi, ja parhaillaan nurmijärveläiset porskuttavat kuuden ottelun voittoputkessa. Maajoukkuepaidassa Siltanen ehti loistaa marraskuussa neljän maan EFT-turnauksessa Malmössä.

NST:n Joonatan Kovanen, 18, johti marraskuussa joukkueensa jo sarjakolmoseksi, kun lappeenrantalaiset voittivat kaikki kuukauden viisi otteluaan. Itse Kovanen on joukkueensa tehomies ja koko Divarin pistepörssissä sijalla kaksi tehtyään kauden 13 ottelussaan 18 maalia ja syötettyään 10.

Salibandyliigan ja naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnasta vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Teksti: Salibandyliiton tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Heh
07/12/2017
Puolustaja maalivahdin alueella
Joonas Kovanen
07/12/2017
Kuka on Joonas Kovanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.