Liigat

SalBan 25-vuotisjuhlapelissä yli 2200 katsojaa- ”Yleisön läsnäolo välittyi kentälle”

10.12.
2017
6 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Toni Lötjönen

Rauman SalBan kauan haaveiltu jäähalliottelu toteutui vihdoin lauantaina, kun SalBa ja TPS kohtasivat. Paikan päälle Rauman Lukon kotijäähalliin ottelua saapui seuraamaan komeat 2246 katsojaa.

TPS oli tyly vieras SalBalle, sillä loppulukemat kirjattiin turkulaisten hyväksi 4–2. Voittomaali kirjattiin TPS:n peruspakki Janne Nurmiselle, joka iski kauden ensimmäisen maalinsa.

SalBa-TPS-ottelu oli myös SalBan 25-vuotisjuhlaottelu.

– Yleisön läsnäolo välittyi kentälle. Se sai taistelemaan etenkin ensimmäisessä erässä. Hieno tapahtuma, SalBan molemmat osumat nimiinsä kirjannut Erik Härkönen kommentoi.

– Kuten virallisessa lehdistötilaisuudessa sanoin, erittäin hieno tapahtuma ja tällaisia otteluita pitäisi liigaan saada enemmän. Jos SalBan kokoinen joukkue pystyy myymään yli 2000 lippua, uskon, että kaikki seurat pystyvät samaan, TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kehui.

Ottelutilastot

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Koira
10/12/2017
Hyvää duunia Raumalla, katsojat kiittää!
Yleisömäärä on kymmenen parhaan runkosarjaottelun joukossa. Silmiin pistävää on että Helsingissä ei ole pystytty tai haluttu järjestää jäähalliottelua, ei Erä, ei Viikingit, eikä EräViikingit.
Hyvä salba
10/12/2017
Salba vetäisi varmasti muihinkin runkosarjaotteluihin enemmän katsojia jos Raumalla olisi pelipaikka mistä näkisi kentälle hyvin. Toivottavasti se ikuisuushanke joskus toteutuisi.
Kauppiksen Kingit
10/12/2017
Kyllä tua pitää paikkansa, että jos Salban kotihallissa pelin näkisi enemmän kuin 50 henkilöä niin porukkaa olisi enemmän.
Koirat areenalla
11/12/2017
Tapahtumana ottelun kannalta hieno, vaikka hävittiin. Näitä lisää! Sitten miinuksii; liian vähä kioskeja ja anniskelupuoteja auki, tämä iso miinus.. Mutta kaikkein suurin floppi oli koirat areenalla jatkot dominossa!!!! Areenalla mainostettiin isolla näytöllä Dominossa kello 23:00-24:00 olevan pelaajahaastatteluita, mutta alusta asti paikalla olleena voin todeta että puoli yhteen mennessä ei ollut ainoatakaan haastattelua, eikä sen puoleen paljon mainostettuja Salban joukkuetta, Hesa-Äijää tahi "Ylijohtavaa" näkynyt yökerhossa.. Näin sitä sitten huijataan maksavia faneja tapahtumaa tukeneeseen yökerhoon, maku meni.. Toivottavasti vaivautuivat paikalle edes lähtöni jälkeen, jotta eivät nolanneet tempullaan seuraa täysin.
Koirat areenalle
11/12/2017
Olivat kyllä paikalla tulivat pelaajien kanssa samaan aikaan. Ensimmäistäkään haastattelua ei kyllä ollut..
Junnu#8
11/12/2017
Kuuntelen Lasbin podcastia. Kytöhonka ok. Raumalaisen Toni Lötjösen puhetta jaksa kuunnella! Niinku,niinku,niinku. Voi veljet!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.