Maajoukkueet

Slovakialaishyökkääjä hirmutahdissa – lähellä MM-kisojen ennätystä

07.12.
2017
0 Kommenttia
3
Maajoukkueet

Slovakian Paulina Hudakova (sinisissä aloituksessa) jahtaa MM-kisojen piste-ennätystä. Kuva: IFF

Naisten MM-kisojen pistepörssiä johtaa yllättävä nimi. Slovakialaishyökkääjä Paulina Hudakova on lähellä rikkoa ennätyksiä näissä kisoissa.

MM-turnauksen emäntämaa Slovakia kohtaa Suomen puolivälieräottelussa torstaina. Hudakovan tehoille on silloin toden totta käyttöä, sillä slovakialaiset lähtevät kamppailuun altavastaajina.

Neljässä ottelussa hyökkääjä on takonut tehopisteet 8+14=22. Se tarkoittaa peräti 5,5 pisteen keskiarvoa yhtä ottelua kohti.

Tällä tahdilla hän on myös lähellä rikkoa naisten MM-kisojen piste-ennätyksen. Yhdessä turnauksessa parhaat tehot on kiskonut ex-ruotsalaishyökkääjä Emelie Lindström. Hudakova on 25 tehopistettä iskeneestä Lindströmistä vain kolmen pisteen päässä.

Hudakova pelaa seurajoukkuetasolla Tshekin liigaa FBC CPP Bystron Group Ostravassa.

Aivan Hudakovan kannassa on Ruotsin hyökkääjä Emelie Wibron, joka on tykittänyt käynnissä olevissa kisoissa jo tehot 11+10=21.

Suomen ja Slovakian puolivälieräottelu alkaa kello 18.00 Suomen aikaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.