Maajoukkueet

Suomi varmisti MM-kisojen alkulohkon voiton – Latvia pelkkä suupala

04.12.
2017
3 Kommenttia
7
Maajoukkueet

Veera Kauppi iski hattutempun myös Latvian verkkoon. Kuva: IFF

Suomi ja Latvia mittasivat toisiaan salibandyn naisten MM-kisojen alkulohkon ottelussa. Suomi kaatoi Latvian maalein 12-1 ja varmisti A-lohkon voiton.

Latvia oli odotetusti vaikeuksissa Suomea vastaan. Ensimmäisellä kympillä nähtiin kolme maalia, kun Mia Karjalainen, Veera Kauppi ja Karoliina Kujala osuivat vastustajan verkkoon. Jenna Saario iski neljännen maalin, joten Suomen kolmosvitjan esitys oli kaikkinensa vahva ensimmäisessä erässä.

Toisessa erässä Suomi jatkoi samaan tahtiin ja Laura Manninen lisäsi sinivalkoisten johtoa erän alussa. Suomalaisista toisen erän maalintekijöinä kunnostautuivat vielä Kauppi toistamiseen, Katri Luomaniemi ja Ella Alanko. Latvian Diana Isjomina osui kertaalleen joten kolmanteen erään mentiin lukemissa 8-1.

Nina Rantala iski kolmannen erän alussa turnauksen avausmaalinsa, mutta pelikellosta johtuneiden ongelmien vuoksi osumaa ei hyväksytty. Rantala pääsi kuin pääsikin iskemään erässä turnauksen avausmaalinsa, kun pistenikkari puttasi pallon verkkoon ylivoimalla ajassa 50.21. Karoliina Kujala, Veera Kauppi ja Mira Wickman varmistivat, että Suomi voitti kamppailun maalein 12-1.

Suomen teholinkoja olivat Veera Kauppi (3+1) ja Katri Luomaniemi (1+3). Suomi nappasi lohkovoiton kolmen voiton myötä ja jatkaa MM-urakkaa torstain puolivälierissä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Sählyhörhö
04/12/2017
Kyllä nyt pitäs ykkös kentälle tehä jotai. Kakkonen ja kolmonen todella hyvät kentät.
Mikko
04/12/2017
Sinne niskaan on nyt istatanut jonkun kokoluokan apina ja sen karistaminen on jatkopelejä ajatellen ehdottoman tärkeää!
fakta
05/12/2017
Ei sen apinan pudottaminen selästä vaadi kun ykkösen hyökkääjät lopettaa sen pallon kanssa juoksemisen ympäri kenttää . Pallo liikkeelle ja tekeen vähä eri variaatioita ku omassa family pelissä , toi on niin kaikilla mailla tiedossa noiden peli systeemi, et ei tarvi ihmetellä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.