ErVi juhli Lahden suurhallissa. Kuva: Antti Sihlman

LASB ja EräViikingit mittasivat toisiaan ensiksi mainitun kotikentällä sunnuntaina. ErVi teki ottelussa komean nousun ja vei voiton lopulta maalein 7-4.

LASB oli tulessa varsinkin avauserässä, jossa se johti peliä jo 4-1. Toisen erän lopussa Miko Kailiala toi ErVin kahden maalin päähän rankkarista ajassa 39.43, ja 2.02 myöhemmin ErVi oli nostanut itsensä 5-4-johtoon. LASB ei kiristä enää toipunut, vaan ottelun loput osumat olivat vieraiden käsialaa.

ErVin tähtenä hääri 1+4 mättänyt Mika Moilanen. Kailiala maalasi kahdesti ja Mika Majalahti onnistui tehoin 1+1. ErVin maalikavalkadia voi kuvailla sangen hienoksi. Kotijoukkueelta eniten pisteitä nakuttivat Roope ja Justus Kainulainen (1+1).

Voitto oli ErVille seitsemäs putkeen ja helsinkiläisryhmä jatkaa sarjataulukon kolmosena. LASB on hävinnyt neljä peliä putkeen ja löytyy sarjataulukosta sijalta 11.

Antti Sihlmanin ottelukuvat

1. Hapuili vain muisto. Junnuosasto parantaa päivä päivältä. Näinkö sitä lähdetään finaalilippuja kohta hakemaan.